5800 aldığıma pişman oldum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Yok abi nokiadan şaşmam..

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Arkadaşlar, 5800 alıp pişman olacağınıza ya biraz daha para ekleyip Samsung Galaxy Ace S5830 alın ya da biraz da kısıp nokias 5230 alın. Bütçeye göre yani. Bana görede bugünden sonra 5800 alınmaz. Hatta ben ilk defa 500 lira bütçe telefona ayırdığımda 5800 yerine 5230 aldım rahat ettim şuan taksitleri bitmiş (5-6 ay oldu biteli, 8 taksitti). Taksitlerini rahatça ödeyebildim. Şunu söyleyeyim: Aklımda hiçbir zaman 5800 geçmedi. 5230 aldığım gün, eğer bundan sonra bir telefon daha alacaksam, o da Apple iPhone (artık alacağım zamanki sürümü kaçsa) dur. İşte alış-veriş böyle yapılır. Pişman olmamak için samanda iğne arar gibi telefon (ya da herhangi elektronik bir cihaz) arayacaksın :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
oha bu devirde hala 5800 alan mı var yha o kişini aklını titreyerek öpem

mzksrc

Üye
5800 kullanıyorum yaklaşık 10 ay oluyor hiç bir telefonumdan bu kadar memnun olmamıştım iyi ki aldım :):)

fireman87

fireman87

Üye
Başını taştan taşa vursan kafii.. Keske almadan önce bi danışsaydın foruma. :vur

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ben 5800 kullanıyorum,bu telefonu alıp da pişman olmayan yok.5800'ı alana kadar peşinden koşulur,aldıktan sonra kafalar duvara vurulur.5800 alacagına ace veya gio çok çok daha iyi bir tercih olurdu.bende ögrenciyim bu yüzden uzunca bir süre daha(6-7 ay kadar daha)bu cihazı kullanmak zorundayım.tek ümidim güncelleştirme.inşallah güncelleştirme ile daha iyi bir hale gelir.kendime telefon tavsiyesi için konu açmıştım(imzamda adresi duruyor),konuya ace kullanan bir arkadaş screen shot koymuş,o resimlerle benim 5800 a baktım,5800 oyuncak gibi geldi.eger derslerimi etkilemezse ve fiyatı düşerse 6-7 ay sonra optimus black veya galaxy ace alacagım.eger telefonu sende yeni aldıysan ve degiştirebilme imkanın yoksa c6 cfw at o uzunca bir süre götürür.öbür türlü bu telefon çekilmez.

Aj@n_004

Üye
Ya Şu Telefonu Kötülemeyi Bırakın Daha Alalı 8 Ay Fln Oldu Hiç Bir Kötü Yanını Görmedim.. Müzik Fanatiğiyim Müziksiz Duramam C6-00 Alcaktm Almadim. Sırf Müzik İçin Bu Telefonun Üstüne Tanımam. Tabi Hala Telefonunda Oyun Oynayan Varsa Gidip Android Alabilir. Şahsen Oynamiyorum

nalcam22

nalcam22

Üye
tabii ki duymalısın
.
.

5800 - Galaxy ace

3,2" ekran - 3,5" ekran

Symbian s60v5 işletim sistemi - Android 2.2 işletim sistemi

ARM 11 İşlemci, hızı 369 MHz (düzeltildi, bazı kaynaklara göre 444 mhz) - Qualcomm işlemci, hızı 800 mhz

Kablosuz iletişim "3.6 mbps" 'e kadar - Kablosuz iletişim Wi-Fi 802.11 b/g/n "52,0 mbps" 'e kadar

3,2 MP Led Flaşlı Kamera, Oto Fokus desteği - 5 MP Led Flaşlı Kamera, Oto Fokus desteği

Multi touch yok - Multi Touch Yakınlaştırma / Uzaklaştırma

16 GB’a kadar MicroSD desteği - 32 GB’a kadar MicroSD desteği

Ovi Store 25.000'e kadar uygulama desteği - Samsung APPS ve Android Market 300.000'e kadar Geniş Uygulama Arşivi

128 mb ram - 278 mb ram

..........

ayrıca 5800'da en basitinden Angry Birds oynayamazsın (var demeyin, o oyun "Cow Tossing" oyununun yamalanmış hali), NFS Shift oynayamazsın, Avatar, Asphalt 5, Assasins Creed vs. oynayamazsın. Youtube dışında video izleyemezsin (google videos kapandı), çoklu ev ekranına sahip olamazsın (c6 cwf demeyin ordaki 2. ekrana widget eklenmiyor çünkü) ve de fiyat farkı çok az.

işte bu yüzden pişman olmalısın.

Arkadaş cevabı vermiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt