5800 açılmama sorunu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
llakin1907

llakin1907

Üye
    Konu Sahibi
5800 açılmama sorunu ?
arkadaşlar telefonumu yeni aldım 3 gün oldu dün şarj ettim dolunca çektim sabah kullandım normal çok da pil harcamadım mesaj fln attım,akşama doğru cebimde ısınmaya başladı kapattım şimdi açmaya çalışıyorum açılmıyo nokia ekranı çıkıyo (beyaz ekran) orda takılıyo pili çıkartıp kapattım tekrar tekrar denedim ama olmadı bir türlü :( lütfen yardım edin...
teşekkürler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hard format atacaksın..ortadaki yeşil,kırmızı ve yandaki kamera tuşlarına aynı anda basacaksın sonra açma kapama düğmesine basacaksın senden ülke ayarı saat ayarı sorana kadar deneyeceksin..

llakin1907

llakin1907

Üye
    Konu Sahibi
çok sağol yardımın için şimdi deniyorum fakat herşey silinecek mi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefondaki herşey silinir hafıza kartına birşey olmaz...

llakin1907

llakin1907

Üye
    Konu Sahibi
sim kartımı ve hafıza kartını çıkardım telefonu açmayı denedim sorunsuz açıldı acaba nedir problem ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sim kartımı ve hafıza kartını çıkardım telefonu açmayı denedim sorunsuz açıldı acaba nedir problem ?
sorun hafıza kartında..uyumsuz bir program yüklemişsin..programların sis versiyonlarını yedek al sonra hafıza kartına kormat at..proları yeniden yükle..

llakin1907

llakin1907

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartına nasıl format atabilirim ki?
hafıza kartını taktım gene açılmıyo telefon ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hafıza kartını pc de biçimlendir..ya da telefonu açınca tak dosya yöneticisinden biçimlendir..

llakin1907

llakin1907

Üye
    Konu Sahibi
telfnu açtıktan sonra taktım oldu şimdi biçimlendirdim oldu fakat bu seferde ana ekranda 4 tane kısayol varya onlar çıkmıyor ve bi garip telefon genede..
rehberi yedekleyip bir hard format atayım mı dersiniz?
telefona zararı olurmu hard formatın daha 3 günlük telefon

yardımlarınız için çok teşekkürler böyle anlık yardım alınabilen bir forum daha yoktur yani..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telfnu açtıktan sonra taktım oldu şimdi biçimlendirdim oldu fakat bu seferde ana ekranda 4 tane kısayol varya onlar çıkmıyor ve bi garip telefon genede..
rehberi yedekleyip bir hard format atayım mı dersiniz?
telefona zararı olurmu hard formatın daha 3 günlük telefon

yardımlarınız için çok teşekkürler böyle anlık yardım alınabilen bir forum daha yoktur yani..
rehberi yedekle yukarda anlattığım gibi hard format at..anlık desteğe gelince biz buraya kendimizi adamışız..

llakin1907

llakin1907

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten çok yardımcı oldunuz şimdi hard format attım herşey normal sağolun..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
iyi günlerde kullan canım..

hackerpanik

Üye
arkadaşlar mesaj yazarken telefon aniden kilitlendi imleç hareket halinde akabinde kapatıp açayım dedim bu seferde kapandı açılırken sadece titriyor öylece kalıyor ekran falan açlmıyor herşeyi denedim tık yok

disconnect58

Üye
özürdiliyorum forum kurallarını ihlal ettiysem benim sorunum dün akşam telefon un şarjı bitti şarja taktım şarj olmuyor sanırım şarj bitti biraz bekleyeyim dedim ama kaç saat oldu bi tepki yok sadece titriyor beyaz ekran filan çıkmıyor yardımcı olursanız sevinirim tşkler..telefon 5800

--------------- Ekleme ---------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt