5800 acil yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pro5800

Üye
    Konu Sahibi
5800 acil yardım.
Merhaba iyi günler kısa bir süre önce Nokia 5800 XM - RM-356 aldım. Maxicep sitesi yardımıyla telefona bir kaç uygulama yüklemeyi başardım. Sertifikasız programları sertifikalamayı öğrendim. Bilgisayardan sertifikalayıp öyle telefona yüklüyorum. Fakat geçenlerde Navigasyon programlarını indirip kurmaya çalıştığımda telefon güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan korumalı içerik hatası vererek programı kurmamaktadır. Sanırım telefonu hack etmek gerekiyor. Telefonun yazılım sürümü V 52.0.007
Yazılım Sürüm Tarihi: 17.10.2010
Forumda biraz araştırdım ama istediğimi bulamadım. Uygun olup olmadığını da bilemiyorum.
Bu Korumalı güvenilmeyen vs. içerikleri yüklemek benim için çok önemli
Lütfen bu konuyu açıklayabilecek, bana neyi nasıl yapmam gerektiğini anlatabilecek olan var mı?
Şimdiden teşekkür ederim.

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşım girme bu işlere tel elinde patlar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
telefonunuz hack işlemleri sonucunda garanti kapsami dışına çıkar. henüz hack işlemi gerçekleştirenlerin cihaz ile ilgili problem yaşadığını da görmedim .

aryscat

aryscat

Üye
hackle kardeş... Garanti gitmez... Arıza yaparsa telefonu tekrar orjinal flaşı yüklersin. Hacksiz telefon adama eziyet...

ozanazy

ozanazy

Üye
Hack işlemi garanti gidermez...

pro5800

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl ve neyle hacklencek güncel bir hack yazısı bulsam iyi olacak da
bunu anlatacak olan yok mu ki?

----------Eklendi @ 14:12:02 ---------- Yazıldı @ 13:58:53 ----------

Aslında benim sorunum bu telefona farklı bir navigasyon yazılımı yüklemek istiyorum. Fakat bazı programlar bana güvenilmeyen sağlayıcı korumalı içerik falan diyo ben bu hatayı almayarak programları kurabilmek istiyorum. Hack yapmak amacım değil ben sadece istediğim programları oyunları kolayca yükleyebileyim.

----------Eklendi @ 14:12:26 ---------- Yazıldı @ 14:12:02 ----------

Sorumu cevaplayacaklara şimdiden teşekkür

serhanto

Üye
ben de de 5800 var ve bende telefonumu hacklemek istiyorum rica etsem yardımcı olurmusunuz...veya lisansı güncel olmayan bir programı nasıl yükleyebilirim...yardım edermisiniz...

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Biraz araştırsanız :off: Her fwnin altında var resimli veya yazılı açıklaması.Orjinal fwlerde dosyaları bir klasörde topluyorsun c6 da tek tek seçiyorsun.Forumda zaten 100 tane detaylı anlatımı var fwye bakmasanda

serhanto

Üye
jafla flaşlamak ne demek...nasıl oluyor...baya bi sitede araştırdım ama bulamadım....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt