5800 acil yardım! Kamera iptal etme yaması lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
remzi33

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
5800 acil yardım! Kamera iptal etme yaması lazım
arkadaşlar 5800'da kamerayı istediğim zaman açıp kapatabileceğim bir program veya kamerayı iptal edecek bir rompatcher yaması var mi ? Disable camera.rmp şeklinde bir patch mesela. Yardımcı olabilecek biri var mi ? Çok acil lazım. Şimdiden teşekkürler

Sercan1Yaman

Sercan1Yaman

Üye
kamerayı neden iptal etmek istiyorsun ki, kapanmıyor mu? :D

remzi33

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
ya olduğum yerde kamerali telefon yasak o yüzden. Kamera bozuk deyip kullanacam da :)

Sercan1Yaman

Sercan1Yaman

Üye
arka kapağı açıp küçük bi siyah bant yapıtıştirabilirsin kameraya :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
O telefonun kameralı olduğunu anlamayan cahil müdülerde mi var :zuhaha:

lance.lot

lance.lot

Üye
Adam zaten kamerası yok demeyecek ki... Bozuldu diyecek.
Kardeş sana tavsiyem ofw den kamera ile ilgili dosyayı bul ve içindeki yzan sayıları aşırı yükselt ve tüm kamera ayarlarıyla oyna...
Geri getirmek istediğin zaman original fw yi indir ve flash at.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ovi de fake ekranda çatlak patlak bozuk hissi veren bir uygulama var. Onunla dene şansını. Ekran bozuk ayağına yat yerseler :)

remzi33

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar tavsiyeleriniz için sağolun ama ben kamerayı sürekli iptal etmeyecem. Burdan çıkınca yine kullanırım kamerayı içeri girince kapatırım. Öyle birşey lazım. Geçenlerde bir rompatcher arşivi buldum içinde disable camera.rmp vardı galiba camerayı iptal ediyor ama çalışmıyor. Kırmızı çarpı işareti geliyor aktiflesmiyor.

remzi33

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
bu arada cfw kullanıyorum ofw ye göre daha kolay olabilir mi acaba bu işi çözmem ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt