5800 açıklık problemi çözme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EbiXa

EbiXa

Üye
    Konu Sahibi
5800 açıklık problemi çözme
Arkadaşlar biliyorsunuz bazı 5800'larda kasa açıklığı problemi var,bende 5800 kullanıyorum ve bende bu problemle karşılaştım be biraz araştırmam sonucu youtubede bir video buldum ve sorunu 10 dakikada çözdüm,bu konuyla uğraşan bir arkadaş uğraşmış ve problemin ön çerçeveyi tutan bir tırnağın zamanla gevşemesinden kaynaklandığını bulmuş ve çözümü üretmiş,ben uyguladım ve 2 aydır problemsiz kullanıyorum servisle uğraşma haftalarca tel bekleme onunla bununla muhattab olma derdi yok biraz dikkat ve sabırla 10 dakikada hallediyorsunuz buyrun video linki:
you**be.com/watch?v=9H6Rg1MTMnU(yıldızları tu yapın)
you**be.com/watch?v=9H6Rg1MTMnU(yıldızları tu yapın)

youtube girmeyi anlatmıyorum artık herkez biliyordur.

Bir parça folyosu veya 1mm kalınlığında herhangi bişeyi 1mm ye 2mm kesip ister yapıştırın videoda gösterildiği gibi ister sıkıştırın biraz uğraşarak tırnakla yuva arasına,ben sıkıştırarak hallettim,ve ara dümdüz kapandı.kolay gelsin arkadaşlar...:oke:

• Beğen
Tepkiler: SavinMe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bakalım..

bugrasert

Üye
sırf o acıklık ıcın telefonunuzun garantisini bozmayın derım ilerde baska bbı sorun cıkınca masraflı olmasın :) benımkındede acık war çözumu cok kolay olmasına ragmen asla yapmam sonucta 2 yıllık bı garantı war we telefona bısey olmıcagını kımse ıddaa edemez ve sunu unutmayın bunlar dokunmatık telefon ekranlarında elbet soru cıkcak cıkmasa bıle ıhtımalı cok yuksek peki garantı yok tamırı ne kadara patlıcak orasınıda sız dusunun :)

rocko68

Üye
bncede bugrasert arkadaşım çok haklı bu gibi telefonları kullanmak ekstra özen ve dikkat gerektiriyor o koca ekranın biryeri çizilse çok üzülürüm

kaya6031

kaya6031

Üye
garantisi bozulmadan nokiashop larda ücreti karşılığında yapılıyor dıye duydum . Bu doğru mudur? Cevap verirseniz sevinirim . .

skelk1510

Üye
bir bakalım:oke:

daub_one

Üye
ne gerek var ki servise yooluyorsun tele fonu yapıyrlr sonra tel sana geliyr hala aynı srn vrsa gene yapyrlr ve gene geliyr aynı sorun bir daha olursa işte çok şanslısın demektir hemen yenisiyle değiştiriyrlr örnek benim ki

by_die_

Üye
arkadaslar bnmkı uc kere ole oldu garantıye gonderdim ucuncusunde silikon kapagı koyup ducara attım (kasten) yıne yolladım veee sonucccc yenısını gnderdiler telefonu acıp gatantıden dusurmeyelım yazık olur hoperleri patlasa 90 tl ye yapıolar artık ekranı sız dusunun

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
büyük bi problemin çözümü saol

naz korkmaz

Üye
arkadaşım ben bu videoyu izleyemioruum yhaaa:(:(:

furkan5800

furkan5800

Üye
saqol denedim ve açılık sorunu ortadan kalktı
:d::d::d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt