5800 Açık Uygulamalar İle İlgili Bir Sorum Var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
webplayer

webplayer

Üye
    Konu Sahibi
5800 Açık Uygulamalar İle İlgili Bir Sorum Var
Şimdi normalde symbian telefonlarda menü tuşuna basılı tutarız ve önümüze açık uygulamalar listesi gelir. Ve "c" tuşuna basıp evete basarak veya "c" tuşuna basılı tutarak istediğimiz uygulamayı uygulamaya girmeden o listeden kapatabiliriz. Yeni aldığım 5800'ımda menü tuşuna basılı tutuyorum açık uygulamalar geliyor ancak o listeden uygulamaları nasıl kapatacağımı bulamadım. Kapama yöntemini belirtirseniz sevinirim. İyi forumlar.

kubilaysari

Üye
uygulamanın üstüne bi süre basılı tut..sonra çıkış de .. ;) .

Sehzade

Üye
cıkan listede kapatmak istedigin uygulamaya basılı tut cıkıs ve ac secenekleri cıkıyor cıkıs dersen sorun ortadan kalkacaktır :)

webplayer

webplayer

Üye
    Konu Sahibi
Denedim oldu. Bunu öğrendiğim iyi oldu. İkinize de teşekkür ederim :)

tery_01

Üye
süpersiniz kardeşler bende bu sorunun cevabını arıyordum :) tşkkürler kardeşlerim

^^Positive^^

Üye
Şimdi normalde symbian telefonlarda menü tuşuna basılı tutarız ve önümüze açık uygulamalar listesi gelir. Ve "c" tuşuna basıp evete basarak veya "c" tuşuna basılı tutarak istediğimiz uygulamayı uygulamaya girmeden o listeden kapatabiliriz. Yeni aldığım 5800'ımda menü tuşuna basılı tutuyorum açık uygulamalar geliyor ancak o listeden uygulamaları nasıl kapatacağımı bulamadım. Kapama yöntemini belirtirseniz sevinirim. İyi forumlar.

Gösterilen Uygulamalardan Kapatmak İstediğiniz Uygulamanın Üstüne Bir Müddet Basılı Tutun Daha Sonra Çıkışa Tıklayın..

djmarif

Üye
5800 ile ilgili sorunum acık uygulamaları kapatamıyom özellikle menü ile ev ekranı teması kapanmıyor.üzerine basılı tutup ac sonra çıkış dedigimde halen acık oln uygulamalarda menü ile ev ekran teması acık kalıyo bunu nasıl kapatabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt