5800 a yumruk attım :) garanti karşılarmı :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RealMorphine

RealMorphine

Üye
    Konu Sahibi
5800 a yumruk attım :) garanti karşılarmı :S
5800 a yumruk attım :) garanti karşılarmı :S içindeki ekran kırıldı kaça yaptırılır veya

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ekranı kırılmıştır oda baya masraflı 50 den aşşagı olmaz fazlası olur azı olmaz

serinaga

serinaga

Üye
Eh be kardeşim niye yumrukladın teli ??? Yazık olmuş ...

fnldstntn

Üye
Kullanici hatasi der karsilamazlar ekrani yan sanayi bulup kendin takarsan ucuza gelir fakat goruntu kalitesi duser....

franzliszt

franzliszt

Üye
Simdi birde garantidekileride yumruklamada cunku yapmayacaklar :)

Burak

Üye
yapmazlar.

anılbaran

anılbaran

Üye
100-150 tl

y n s c n

y n s c n

Üye
Git 50 liraya yaptır hiç servisin ağız kokusunu çekme :oke:

Ocean258

Ocean258

Üye
Garantisi varmı hala o telefonun ya ? :) ne zaman almak gıbı bı hatada bulundun sen o telefonu ?

• Beğen
Tepkiler: sakaryam54500
buket2

buket2

Üye
hahah hem telefona şiddet uygula hem garanti iste... sanmıyorum ama 50-60 dan aşağı yapmazlar..sen sat onu zaten napcaksın nokiayı androidli güzel bir telefon al...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Telefondan ne istedin? :ehe Garantiye göndersen bile "yumruk attım" diye yazarsan sebep olarak, dalga geçtiğini düşünerek telefona hiç bakmadan geri gönderirler. Kendin 50-60 liraya bir telefoncuda yaptır.

minoo

minoo

Üye
Garanti kullanici hatalarini kapsamaz arkadasim. Sistemsel bir ariza olsaydi o zaman karsilardi. Servise götür :)

• Beğen
Tepkiler: Burak
RealMorphine

RealMorphine

Üye
    Konu Sahibi
1 sene oldu 1 senesi var ya internet(wifi) bağlanıyorum kopuyorr yumruk attım sinirlenip yan sanayi falan değil yaa orjinal kendi ekranı olsun istiyorum .Garantiye wifi si yüzünden götürcem sorun çıkarıyorda bazen orjinal ekran taksınlar telefona yan sanayi olmasın yaa

RealMorphine

RealMorphine

Üye
    Konu Sahibi
lise bitsin iphone alcam idare edeyim şimdide

sakaryam54500

Üye
hahah hem telefona şiddet uygula hem garanti iste... sanmıyorum ama 50-60 dan aşağı yapmazlar..sen sat onu zaten napcaksın nokiayı androidli güzel bir telefon al...

bu androidi takmısınnız kafayı sanki i7 işlemci nokia ne olursa olsun 1numara

• Beğen
Tepkiler: RealMorphine
Ocean258

Ocean258

Üye
bu androidi takmısınnız kafayı sanki i7 işlemci nokia ne olursa olsun 1numara

guzel bı benzetme olmus aslında.. bence telefon işletim sistemlerinin i7 si diyebilirsin android'e öyle çünkü.. Symbian'ın 1 artısı yokki hocam artık.. objektıf ol..

sakaryam54500

Üye
guzel bı benzetme olmus aslında.. bence telefon işletim sistemlerinin i7 si diyebilirsin android'e öyle çünkü.. Symbian'ın 1 artısı yokki hocam artık.. objektıf ol..

ya hocam bu telefon pc degilki assın creed pes2012mi oynucan faceye girersin ne bilim işte alo dersin tutturmuşlar bi andiroid ben x6 kullanıyom gayet hızlı n9 tahmin bile etmek istemiyom yani demek istedigim nokia herzaman için 1numara sokakdan gecen amcaya telefon markası sor nokia der :) genclerde takmışlar bi andiroid işlemciye nokiaa kimse gecemez fanatiklik degil gercekler bunlar bırakın ondroidi felan:oke:

RealMorphine

RealMorphine

Üye
    Konu Sahibi
ya hocam bu telefon pc degilki assın creed pes2012mi oynucan faceye girersin ne bilim işte alo dersin tutturmuşlar bi andiroid ben x6 kullanıyom gayet hızlı n9 tahmin bile etmek istemiyom yani demek istedigim nokia herzaman için 1numara sokakdan gecen amcaya telefon markası sor nokia der :) genclerde takmışlar bi andiroid işlemciye nokiaa kimse gecemez fanatiklik degil gercekler bunlar bırakın ondroidi felan:oke:
apple daha iyi ama nokia nın yeri tartısılmaz. Son Nokta Konu kilitnenibilir mi??

Ocean258

Ocean258

Üye
o yuzden mı Apple yada Androidli herhangi bir telefon değilde 5800 yumruklanıyor kardeslerım ? :) O bahsettiğniz Nokia Krallağı eskiden vardı %100 ama Şuan malesef oyle değil bence..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...