hahah hem telefona şiddet uygula hem garanti iste... sanmıyorum ama 50-60 dan aşağı yapmazlar..sen sat onu zaten napcaksın nokiayı androidli güzel bir telefon al...
bu androidi takmısınnız kafayı sanki i7 işlemci nokia ne olursa olsun 1numara
doğru ama 5800 güzel değilbu androidi takmısınnız kafayı sanki i7 işlemci nokia ne olursa olsun 1numara
guzel bı benzetme olmus aslında.. bence telefon işletim sistemlerinin i7 si diyebilirsin android'e öyle çünkü.. Symbian'ın 1 artısı yokki hocam artık.. objektıf ol..
genclerde takmışlar bi andiroid işlemciye nokiaa kimse gecemez fanatiklik degil gercekler bunlar bırakın ondroidi felan
apple daha iyi ama nokia nın yeri tartısılmaz. Son Nokta Konu kilitnenibilir mi??ya hocam bu telefon pc degilki assın creed pes2012mi oynucan faceye girersin ne bilim işte alo dersin tutturmuşlar bi andiroid ben x6 kullanıyom gayet hızlı n9 tahmin bile etmek istemiyom yani demek istedigim nokia herzaman için 1numara sokakdan gecen amcaya telefon markası sor nokia dergenclerde takmışlar bi andiroid işlemciye nokiaa kimse gecemez fanatiklik degil gercekler bunlar bırakın ondroidi felan
![]()