5800 a n97 nin firmware sini yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osman5901

Üye
    Konu Sahibi
5800 a n97 nin firmware sini yüklemek
Arkadaşlar bazı yabancı sitelerde 5800'ı n97'ye benzetmek için uğraşmak yerine direk n97'nin firmware yazılımını güncelleme flaş atma yoluyla yapamaz mıyız böylece tamamen olmasada yazılım açısından n97 kullanmış olacağız...Bunu soracaktım yapa yada deneyen oldumu hiç acaba??????

fnldstntn

Üye
olmaz kardeşim sen yüklesen bile telefon açılmaz...

daniel_23

daniel_23

Üye
bende tam onu düşünüyodum deneyn varmı acaba ??

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
öyle bişey olsaydı millet şimdiye çoktan yapardı. istersen bi dene olcakmı olmucakmı kendin gör.

osman5901

Üye
    Konu Sahibi
Deneyebilirim aslında ama telefonu alalı daha 3 ay bile olmadı bozulup hiç açılmazsa bide ondan korkuyorum

cabbar100

cabbar100

Üye
Kardeşim yanlış anlama ama bu işi yapabilecek bizden daha bilgili profesyonel insanlar var. Eğer bu dediğin şekilde bir uygulama yapılsaydı emin ol şimdiye kadar yapılmıştı.

osman5901

Üye
    Konu Sahibi
olmaz kardeşim sen yüklesen bile telefon açılmaz...
haklısın aslında donanım bakımından incelersek birçok sorun çıkacak kameranın çalışmayacağı kesin zaten bide açılırken klavyeyi kontrol ediyormuş normal bilgisayarlardaki gibi klavye olmayınca klasik klavye yok F1 hatası oluşacak ve açılmayacak

celibar

celibar

Üye
biri der 5800'a iphone yazılımı yüklenmezmi biri der 5800'ı n97 yapamazmıyız. bir başkası der 5800'ı bilgisayar yapamazmıyız.siz ne aldığınızdan eminmisiniz.millet elindekinin CEP telefonu olduğunu unutuyorlar galiba.

aryscat

aryscat

Üye
Ben yıllar önce 3650 ye 6600 yazılımı yükleme konusunda soru soran bi konu açmıştım... :) Millet acayip maytap geçmişti benle.... o aklıma geldi... Olur böyle şeyler....

21sacraments

21sacraments

Üye
yuklenebilir kardeşim! kamera vb 5800dan farklı olan yerleri değiştilirse yuklenebilir pnht yuklemiş şu omniayı yapan adam inanmayan sitesine girsin baksın pnht.org tmam

osman5901

Üye
    Konu Sahibi
Evvet işte bu be kardeşim işte bu biliyordum yapacaklarını... Artık n-gage oyunlarıda sorunsuz yüklenir ve yüksek ihtimalle 32-64 gb hafıza kartınıda destekler

emr-erock

emr-erock

Üye
İmkansız Bisey Değil.bnmde 5800a 5800 navi yazılımı yükledikten sonra neden olmasın dediğimden beri bnmde aklıma takılan bir seybu.ayrıca bazı yabancı arkadaşlar yaptı bu olayı birkaç sorun olduğu için yayımlanmıyor sadece suan(kamera) Sorunu ÇözülDüktren sonra Firmvare Yayımlanacak sadece biraz sabır gerekiyor...

--------------- Ekleme ---------------

İmkansız Bisey Değil.bnmde 5800a 5800 navi yazılımı yükledikten sonra neden olmasın dediğimden beri bnmde aklıma takılan bir seybu.ayrıca bazı yabancı arkadaşlar yaptı bu olayı birkaç sorun olduğu için yayımlanmıyor sadece suan(kamera) Sorunu ÇözülDüktren sonra Firmvare Yayımlanacak sadece biraz sabır gerekiyor...

Evvet işte bu be kardeşim işte bu biliyordum yapacaklarını... Artık n-gage oyunlarıda sorunsuz yüklenir ve yüksek ihtimalle 32-64 gb hafıza kartınıda destekler

SAdece WidGet Ve Desteklenebilir özellikleri alınabiliyor.Senin dedeğin olmayack birşey..

vurguncu73

Üye
olmaz malesef ben denedım telin flası coktu tel iki dakkada bır kapanıp açılıyo nereye gıttımse yapa madılar garantı ye yoladım parcasını deyıstırdıler oldu bıdaha asla

--------------- Ekleme ---------------

sadece 5800 rın aynı versıyonunu yukleye bılırsın ornyın navı blue red gıbı aynı fırmvare olur tel aksı taktırde coker yazılımla olmaz

Davulbaz

Davulbaz

Üye
direk yüklemeye çalışırsan olmaz.çünkü yüklü olan yazılıma donanım olarak n97 tanıtılmış.5800 e yüklersen çalışmaz çünkü en basitinden klavyesi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt