5800 a anchor v2 yükledim sorun var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turancansen

Üye
    Konu Sahibi
5800 a anchor v2 yükledim sorun var
dün 5800 dediğim gibi anchor v2 yükledim sorunum şu telefon tuş kilitine girdiğinde menü tuşuna bastığımda 3sn beyaz ekran oluyor sonra sürükleyin yazısı çıkıyo sürükledikten sonrada aynısı gibi 3-4 sn beyaz ekran oluyor sonra açılıyor bu benim canımı çok sıktı bunu nasıl düzeltebilirim telefon hafızasında 71 mb boş yer var ne yapabilirim? Bi de dünden berihiç kendiliğinden kapanmamıştı 10 dk önce telefon önce dondu sonra kendiliğinden kapandı

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
anlattık ya olum :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
hem anlattın hem de konu açmak yerine benim konuya mesaj yazsa daha iyi olurdu

turancansen

Üye
    Konu Sahibi
:D moderatör konuyu buraya taşımış ondan öle oldu :D bi de telefona hard format attım hafıza kartına hard format attım düzelmedi arada aynısı gibi oluyor tekrardan nasıl yüklücem anlatabilirmisin?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
oy ooy :D pc'ye geçince anlatsam?

turancansen

Üye
    Konu Sahibi
tmm xDD

sublieutenant

sublieutenant

Üye
her sorun için ayrı konu açmayalım,
cfw paylaşım konusunda paylaşımcı zaten yardımcı oluyor!! :lol

turancansen

Üye
    Konu Sahibi
bi de bu cfw de bi 3x4 vardı bi de 4x4 vardı bn 4x4 ü yükledim doğrusu öyle mi?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
doğrusu derken?

turancansen

Üye
    Konu Sahibi
İndime Linkleri

Anchor Cfw v2.0 3x4 Menü
]

Anchor Cfw v2.0 4x4 Menü

konunun altında bunlar var bunlardan 4x4 ü indirip kurdum doğru yapmışmıyım?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
arkadaşım canın hangisini isterse onu kurarsın :D hatta ben sana 4x5 modunu vereyim onu sisteme göm onu kullan :) 3x4 4x4 4x5 bunlar sana kalmıs yani sorun yaratmaz

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bu 3x4 4x4 falan menü düzenini belirtiyo :oke:

turancansen

Üye
    Konu Sahibi
tekrardan kurulumu nasıl yapıcam tekrardan kurarsam o sorun düzelir büyük ihtimalle telefona hard format atıcam hafıza kartını da telefondan çıkarıp atıcam cfw yi en iisi böyle galiba sorun çıkarmaz di mi?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
çıkarmaz sanırım ama hafıza kartını biimlemeyi unutma dosyaları tekrardan flashla

turancansen

Üye
    Konu Sahibi
tekrardan yükledim şimdilik sorun yok hatam şuymuş jafta kurduktan en sonda telefonda local mode diye yazı çıkıyor bn o zaman ne yapacağımı bilmediğim için telefonun usb fişini çekmiştim şimdi kurduğumda local mode yazısı çıktığında jafta phone mode yazan yere normal i işaretledim sorun kalmadı inş dahada öyle bi sorun yaşamam bana yardımcı olduğunuz için çok teşekür ederim

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
olum sen baya yanlış yapmışın :D bu flashda hatalı umarım telefona bşy olmaz

turancansen

Üye
    Konu Sahibi
bi sorun çıkmadı tekrardan yükledim ancak sorunun nedenini buldum telefonu yan yatırıp kilitlendiğinde oluyo o da menünün yan yatmasından kaynaklanıyor ancak telefonu dik tutup kilitlenmesini beklediğinde sorun olmuyor bunun için şu menüyü çevirme özelliğini kapatma falan yok mu?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
vardı forumda ara bi :) s60v5 sistem modlama bölümüne bak bide nokia firmware editör kullanmayı bilmelisin

turancansen

Üye
    Konu Sahibi
hadi ya ama şu an kurulu vfw kullanıyorum dediğim sorun dışında rahatım o sorunda cfw den kaynaklanıyor

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
hayır jafı yanlış kullanıyosun nedeni bu olabilır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt