5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

zekirdek63

Üye
meraba arkadaşlar bende yeni 5800 aldım. Ama bir orunum var hafıza kartına şarkı atıyorum uygulama yöneticisinden açınca dinleyebiliyorum fakat müzik çalarda çoğu şarkıya dosya bozuk hatası veriyor bunun nedeni ne olabilir acaba (virüs var mıdır diye taradım ama yok) görüntü atınca da aynı şey oluyor.

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
Red ProductCode ayrı Navi ProductCode ayrı farkederler tabiki garanti dışına çıkabilirsin dikkatli ol sen her ihtimale karşı orjinal Red FW sini yükle ver servise hiç deilse için rahat olur :)
teşekürler cevabın için orjinal red fw sini nereden bulabilirim

ihsanca

Üye
firmware yükleyince telefon garanti dışına çıkıyormu arkadaşlar ona göre yüklicem.

ATORMUS

ATORMUS

Üye
eyw kardeş saoolasın :oke:

Dtn

Üye
Bişey isteyeceğim,eskiden ovi`de vardı format atınca gitti,şimdi Ovi`den kalkmış.
iON Battery Timer uygulamasının linkini verebilecek var mı?
çok araştırdım birsürü indirdim ama ya telefona uyumlu olmuyor ya sertifika hatası veya register hatası. sürüm olmasına gerek yok,kullandığım tek özelliği ne kadar şarj kaldığı ve normalde ne kadar süre kullanılabileceği idi.Ovi neden kaldırdıysa programı :nono:

caglet

caglet

Üye
ıyı gunler.. N97 ıcın resımdekı yazıları algılayan bı program var mı samsungun bazı telefonlarında var resımdekı yazıyı algııyor ve not seklınde eklıyor..

Bırde ıphone 4 dekı gıbı konusulanın aynısını soyleyen bı kedı varya onun gıbı bır program verırmısınız ..

1.cok lazım ...2.de olursa sevınırım yardımınızı beklıyorum bulamadm formda

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
İon battery ovi de 2.65 tl civarı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ıyı gunler.. N97 ıcın resımdekı yazıları algılayan bı program var mı samsungun bazı telefonlarında var resımdekı yazıyı algııyor ve not seklınde eklıyor..

Bırde ıphone 4 dekı gıbı konusulanın aynısını soyleyen bı kedı varya onun gıbı bır program verırmısınız ..

1.cok lazım ...2.de olursa sevınırım yardımınızı beklıyorum bulamadm formda
tom cat çıkmadı maalesef..

caglet

caglet

Üye
bır sey daha sorucam ... N97de camerada vıdeoyu cekınce kırmızı ısık yanıyor ya ... O yandıgı ıcın flash acılmıyor..e acılmıyıncada aksamları veya karanlıkta vıdeo cekemıyoruz .... Nasıl yapabılırız bunu vıdeo cekerke nasıl flash acıcam

jigsaw_54

Üye
hocam o kırmızı ışıkla alakası yok ilk video kayıdına başlamadan önce sağda 3 tane seçenek çıkıyor
en üstteki rec seçeneği(kırmızı yuvarlak) onun altındaki ampul işareti(videoda flashı açmak için) en alttaki de 3tane çizgi(diğer seçenekler için)...
Sen ortadaki AMPUL işaretine basıcaksın normalde ampulun üzerinde bi çizgi olur öyleyse flashı açmaz ampule bastıktan sonra o çizgi gider kayıda başlayınca da flash açık bi şekilde kayıt yapar :)

5800 cı

5800 cı

Üye
Benim 5800 a virgo2000 in yaptığı c6 fw sini yükledim ancak telefon aranırken sanki telefon kasıyoruş gibi takılıyo ve ses 1-2 saniye kesilip devam ediyor bunu neden yapar hard formatta attım ama olmadı başka kimsede yok sadece bende var sorun nerde acaba

caglet

caglet

Üye
hocam o kırmızı ışıkla alakası yok ilk video kayıdına başlamadan önce sağda 3 tane seçenek çıkıyor
en üstteki rec seçeneği(kırmızı yuvarlak) onun altındaki ampul işareti(videoda flashı açmak için) en alttaki de 3tane çizgi(diğer seçenekler için)...
Sen ortadaki AMPUL işaretine basıcaksın normalde ampulun üzerinde bi çizgi olur öyleyse flashı açmaz ampule bastıktan sonra o çizgi gider kayıda başlayınca da flash açık bi şekilde kayıt yapar :)

çok teşekkürler...

PureFood

PureFood

Üye
Hocam bizide ekleyin 5800 Black var artık :)

headhunterrr

Üye
5800 yeni bi güncelleme haberi varmı arkadaşlar ? v52 den sonra

caglet

caglet

Üye
n97 ıcın .avı dosyalarını acan ve vıdeoları akıcı ızleme ımkanı sunan bır program lınkı verebılır mısınız bn bı tane buldm sertıfıka hatası verdı .. Sertıfıka hatası vrmeyen bı program lutfn onerın ..

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
arkadaşlar az önce bir şey oldu nokia 5800 kendi web tarayıcısı ile internette gezerken birden ekrana fare geldi. bende otomatikmen şaşırdım acaba böle bir özelliği varmı?

--------------- Ekleme ---------------

n97 ıcın .avı dosyalarını acan ve vıdeoları akıcı ızleme ımkanı sunan bır program lınkı verebılır mısınız bn bı tane buldm sertıfıka hatası verdı .. Sertıfıka hatası vrmeyen bı program lutfn onerın ..

smrat movie forumda var ama ben yine direk linki veriyorum http://www.maxicep.com/attachments/62093d1294475729/

Hooligan™

Hooligan™

Üye
Her Zaman

TheLastOttomans

TheLastOttomans

Üye
teşekkürler işime yaradı :)