meraba bende 5800 var v51.0.006 ben surekli program indrip sertifika sorunu alıyorum bunu nasıl halledebilirim skyfire falan kuramadım
--------------- Ekleme ---------------
meraba bende 5800 var v 51.0.006 surekli sertifika sorunum var nasıl halledebilirim
yaa arkadaşlar ben 5800 ıma xpress beer yükledim pyhton uda yükLedim ama açıyorum uygulamayı ekran doluyor birayla sonra kendiliğinden kapanıyoR pyhton la aLakalıysa hem 1.9.4 hem 1.9.5 hemde 1.9.7 var ama durum böyle lütfen yardım edin... çok severek yükLemiştim![]()
yaa su c6 fv dedikleri pek işe yarar bişey olmsa garek de bunu ben kendi telime yapabilirmiyim olurmu nasıl yaparım hiçbir fikrim yok!!! yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. herkese teşekkürler
yaa su c6 fv dedikleri pek işe yarar bişey olmsa garek de bunu ben kendi telime yapabilirmiyim olurmu nasıl yaparım hiçbir fikrim yok!!! yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. herkese teşekkürlerArkadaşlar n97 mini kullanıyorum Telefon Yurt Dışından Geldi ve Türkçe Dil Güncelleştirilmesi Yurt Dışında Yapıldı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Güncelleme Yaparken Linkteki Hatayı Alıyorum Telefonun Kablo Bağlantısında Hiç Bir Sorun Yok Diger Program Güncelleştirmelerini yapabiliyorum.Ama Telefon Güncelleştirmesi yapamıyorum Sorun Ne Yardımcı olabilirmisinz??
Telefonun
Yazılım Sürümü: V11.0.105
Özel Sürüm: 11.0.105.249.02
Dil Paketi : 03
Tür:RM-555
ve yazılım sürümünü başka sekilde 12.0.110'a Yükseltmek için ne kullanabilirim N97 ile N97 mininin Güncelleştirmeleri aynımı
Şimdiden Teşekkür Ederim....
--------------- Ekleme ---------------
yardım edecek kimse yok mu?
Teşekkürler Kardesim--------------- Ekleme ---------------
phoenix veya jaf türü alternatif programları dene.senin için phoenix i öneririm.s60 v5 modifikasyon bölümünde fazlasını bulabilirsin.
kardeş telefonu bir fabrika ayarlarına döndür bakalım..arkadaşım merhaba. ben yeni n97 aldım. ama bir problemim var. mesajlara tıklayınca mesajlar menüsü gelmiyor. ekrana tekrar tıklayınca menü içindeki bölümler çıkıyor. bu problemi nasıl çözebilirim?