5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Zaferme

Üye
mrb hemso benim bir sorunum var 5800 vrs yuksettikten sonra real playerden internetteki videolarizleyemiyorum onceki vrs31 simdi vrs51

Dtn

Üye
meraba bende 5800 var v51.0.006 ben surekli program indrip sertifika sorunu alıyorum bunu nasıl halledebilirim skyfire falan kuramadım

--------------- Ekleme ---------------

meraba bende 5800 var v 51.0.006 surekli sertifika sorunum var nasıl halledebilirim

Hack`lemen veya sertifika alman gerekiyor,araştırarak bulabilirsin sitede.veya bazı programların signed versiyonları da oluyor,onları bulursan kurabilirsin.

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
ne olmus bu guruba forumun en guzel guruplarından birisiydi burası :S

::Black_Devil::

::Black_Devil::

Üye
eline sağlık

trbzn 61

Üye
yaa arkadaşlar ben 5800 ıma xpress beer yükledim pyhton uda yükLedim ama açıyorum uygulamayı ekran doluyor birayla sonra kendiliğinden kapanıyoR pyhton la aLakalıysa hem 1.9.4 hem 1.9.5 hemde 1.9.7 var ama durum böyle lütfen yardım edin... çok severek yükLemiştim :(

eerdogan85

eerdogan85

Üye
yaa arkadaşlar ben 5800 ıma xpress beer yükledim pyhton uda yükLedim ama açıyorum uygulamayı ekran doluyor birayla sonra kendiliğinden kapanıyoR pyhton la aLakalıysa hem 1.9.4 hem 1.9.5 hemde 1.9.7 var ama durum böyle lütfen yardım edin... çok severek yükLemiştim :(

Birasız dur sende arkadaşım xD

asi_king

Üye
selam arkadaşlar yaa benim tel 5530 ben gerekli güncellemeleri yaptım yanlız bikaç bilgi eksikliği ve paylaşım yetersizliği nedeniyle istediklerimi yapamıyorum!!! :( yaa su c6 fv dedikleri pek işe yarar bişey olmsa garek de bunu ben kendi telime yapabilirmiyim olurmu nasıl yaparım hiçbir fikrim yok!!! yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. herkese teşekkürler

selam arkadaşlar yaa benim tel 5530 ben gerekli güncellemeleri yaptım yanlız bikaç bilgi eksikliği ve paylaşım yetersizliği nedeniyle istediklerimi yapamıyorum!!! :( yaa su c6 fv dedikleri pek işe yarar bişey olmsa garek de bunu ben kendi telime yapabilirmiyim olurmu nasıl yaparım hiçbir fikrim yok!!! yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. herkese teşekkürler

k1rulez

k1rulez

Üye
Arkadaşlar n97 mini kullanıyorum Telefon Yurt Dışından Geldi ve Türkçe Dil Güncelleştirilmesi Yurt Dışında Yapıldı.

Güncelleme Yaparken Linkteki Hatayı Alıyorum Telefonun Kablo Bağlantısında Hiç Bir Sorun Yok Diger Program Güncelleştirmelerini yapabiliyorum.Ama Telefon Güncelleştirmesi yapamıyorum Sorun Ne Yardımcı olabilirmisinz??
Telefonun
Yazılım Sürümü: V11.0.105
Özel Sürüm: 11.0.105.249.02
Dil Paketi : 03
Tür:RM-555
ve yazılım sürümünü başka sekilde 12.0.110'a Yükseltmek için ne kullanabilirim N97 ile N97 mininin Güncelleştirmeleri aynımı
Şimdiden Teşekkür Ederim....

yardım edecek kimse yok mu?

Davulbaz

Davulbaz

Üye

Arkadaşlar n97 mini kullanıyorum Telefon Yurt Dışından Geldi ve Türkçe Dil Güncelleştirilmesi Yurt Dışında Yapıldı.

Güncelleme Yaparken Linkteki Hatayı Alıyorum Telefonun Kablo Bağlantısında Hiç Bir Sorun Yok Diger Program Güncelleştirmelerini yapabiliyorum.Ama Telefon Güncelleştirmesi yapamıyorum Sorun Ne Yardımcı olabilirmisinz??
Telefonun
Yazılım Sürümü: V11.0.105
Özel Sürüm: 11.0.105.249.02
Dil Paketi : 03
Tür:RM-555
ve yazılım sürümünü başka sekilde 12.0.110'a Yükseltmek için ne kullanabilirim N97 ile N97 mininin Güncelleştirmeleri aynımı
Şimdiden Teşekkür Ederim....

yardım edecek kimse yok mu?

phoenix veya jaf türü alternatif programları dene.senin için phoenix i öneririm.s60 v5 modifikasyon bölümünde fazlasını bulabilirsin.

handsomeboyxx

Üye
arkadaşım merhaba. ben yeni n97 aldım. ama bir problemim var. mesajlara tıklayınca mesajlar menüsü gelmiyor. ekrana tekrar tıklayınca menü içindeki bölümler çıkıyor. bu problemi nasıl çözebilirim?

k1rulez

k1rulez

Üye

phoenix veya jaf türü alternatif programları dene.senin için phoenix i öneririm.s60 v5 modifikasyon bölümünde fazlasını bulabilirsin.
Teşekkürler Kardesim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşım merhaba. ben yeni n97 aldım. ama bir problemim var. mesajlara tıklayınca mesajlar menüsü gelmiyor. ekrana tekrar tıklayınca menü içindeki bölümler çıkıyor. bu problemi nasıl çözebilirim?
kardeş telefonu bir fabrika ayarlarına döndür bakalım..

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
C6 yı da eklesek mi ki kulübe :D

dolphin74

Üye
nadir kardeş,benım n97 de yuklu uygulamlar bolumune gırdıgımde yuklu uygulamalar gelmıyor,gelırsede hıcbırsekılde sıldırmıyor,hafıza dolu uyarısı verıyor sureklı,ama bakıyorum su an telefonda hafıza bos ve hıcbır sekılde yuklu uygulamalrın hıcbırını kaldıramıyorum,yardımcı olabılırmısınız,tesekkurler::)

bır sey daha denedım,nokıa pc suıte baglandıgımda hersey normal gozukuyor,uygulamları bolumundekı programramları goruyorum,burdan sılmeye calıstıgımda,telefon yanıt vermıyor dıye uyarı verıyor..kısacası telefonumdakı yuklu uygulamalrı 1 aydır kaldıramıyorum,yardımlarınızı beklıyorum,tesekkurler

dolphin74

Üye
arkadaslar tesekkur ederım,bugun sabah 4 ıtıbarıylre yuklu programları nokıa pc suıte ıle sılmıs bulunmaktayım..)

enesd89

Üye
mrbblar n97 kullanıcısıyım telefonumun aslında cok ozellıgını bılmıyorum sadece menude gordugum kadarıyla ben navıgasyon olayını henuz cozebılmıs degılım ve soyle bısey var cıhazımda guncellemeye gırdıgımde son guncellemenın yuklu olduugunu soluyo fakat en altta guncellenmedı dıyo bju olay cok kafama takılıo yardımcı olursanız cok sevnırım

djshaggy

Üye
Bu Paylaşım N97 Mini İçin Geçerlimi Benim mini var fakat güncelleme yapamıyorum ve yapsamda yeni güncellemesini ne gibi degişiklilik olacak telefonda Nadir Arkadaşım Bir Yardımcı Olursan Sevinirim Saol Şimdiden

xraicon

xraicon

Üye
arkadaşlar bu v60 ne zaman gelcek acaba bilen biri var mı..

choqsuqar

choqsuqar

Üye
pek 1 sey anlmdm

kartal158

kartal158

Üye
v60 dediniz hani nerede