5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

salihaydemir

salihaydemir

Üye
arkadaşlar nedir bu v51deki degişiklikler

onuraslan

onuraslan

Üye
teşekkürler nadir abi

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
Vallahi ben Pek bir değiişiklik goremedim tek değişiklik v50 yerne v 51 yazıyor :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
vardır değişiklik.

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
dogru diyorsun ustad illaki olması gerek ancak gozle gorulen birşey farketmedim henüz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
v60 gelecek deniliyor ve çok köklü değişiklikler bekleniyor bakalım.

salihaydemir

salihaydemir

Üye
v60 için eylül die açıklama yaptı nokia bekleyip görecegiz artık elimiz mahkum bekliycez :hmmm

Dtn

Üye
5800`ım var bikaç sorum olacak
1) şarjın çok iyi olmadığını ve radyoda donmalar olduğunu biliyorum.ama benim radyo donduğu zaman şarjı fullse bile,radyonun düzelmesi için telefonu kapatıp açınca 3 çizgiye düşüyor.sizde de var mı normal mi bu?yani şarjın az gitmesi çok sorun değil benim için de,birden düşmesi sinir bozucu..
2) mesajı el yazısıyla yazarken silme işlemini nereden yapıyoruz?ya da hangi işareti çizince siliyor?çözemediğim için giriş metodunu değiştirip silip tekrar el yazısına alıyorum ama çok uğraştırıyor :hmmm nedir yolu?
3) içinde yaklaşık 2500 fotoğraf olan bi klasörüm var. galeri`den görüntü ve video`ya girince telefondaki bütün fotoğrafları gösteriyor ama bu 2500 fotoğraf yüzünden çok yavaş açılıyor diğer fotoğraflar da. galeri`de bunları gruplama gibi bir şansımız var mı?yani bütün fotoğraflar bir arada görünmese? ya da farklı bir program filan mı yüklemeliyim?dosya yöneticisinden açınca oluyor ama orada da fotoğraf açıkken snrakine geçilmiyor :bilmm
4) güncelleme için product kod değiştirmek herhangi bir sorun çıkartır mı telefonda?
5) bi de sağ üstteki medya tuşunun içeriğine ekleme yapabiliyor muyuz?kurcaladım bulamadım da. :bilmm
6) son sorum,kronometresi yok mu bu telefonun?
teşekkürler :heyo:

etherkes

etherkes

Üye
5800`ım var bikaç sorum olacak
1) şarjın çok iyi olmadığını ve radyoda donmalar olduğunu biliyorum.ama benim radyo donduğu zaman şarjı fullse bile,radyonun düzelmesi için telefonu kapatıp açınca 3 çizgiye düşüyor.sizde de var mı normal mi bu?yani şarjın az gitmesi çok sorun değil benim için de,birden düşmesi sinir bozucu..
2) mesajı el yazısıyla yazarken silme işlemini nereden yapıyoruz?ya da hangi işareti çizince siliyor?çözemediğim için giriş metodunu değiştirip silip tekrar el yazısına alıyorum ama çok uğraştırıyor :hmmm nedir yolu?
3) içinde yaklaşık 2500 fotoğraf olan bi klasörüm var. galeri`den görüntü ve video`ya girince telefondaki bütün fotoğrafları gösteriyor ama bu 2500 fotoğraf yüzünden çok yavaş açılıyor diğer fotoğraflar da. galeri`de bunları gruplama gibi bir şansımız var mı?yani bütün fotoğraflar bir arada görünmese? ya da farklı bir program filan mı yüklemeliyim?dosya yöneticisinden açınca oluyor ama orada da fotoğraf açıkken snrakine geçilmiyor :bilmm
4) güncelleme için product kod değiştirmek herhangi bir sorun çıkartır mı telefonda?
5) bi de sağ üstteki medya tuşunun içeriğine ekleme yapabiliyor muyuz?kurcaladım bulamadım da. :bilmm
6) son sorum,kronometresi yok mu bu telefonun?
teşekkürler :heyo:
Kardeşim ben bununla ilgili konu açtım beklerim...
http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-v600-konusu-359554.html

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
Kardeş 2. sorunun cevabı olarak sunu soyleyecem sana... boşluk bırakmanın tam tersini yap yani geriye dogru bir cizgi cekince o silecektir ..

Dtn

Üye
Çok ilgili gelmedi sorularımla ama konuya göz attım,destek olacağım :oke:
Kardeş 2. sorunun cevabı olarak sunu soyleyecem sana... boşluk bırakmanın tam tersini yap yani geriye dogru bir cizgi cekince o silecektir ..
Çok sağolasın,herşeyi denemiştim ama aklıma gelmemişti bu hiç(:
Diğer sorularıma yardımcı olabilecek var mı?

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
5. sorunun cevabı olark hayır o tusları degistiremiyorsun
produckt kod degistirme sorusu icinde onu daha iyi nadir hocam bilir ama bildigim kadarıyla yok
resimleri klasore atma konusunda da herhangi bir resmin uzerine tıkla ama resmi acma ve seceneklerden klasor seceneklerine tıkla yeni klasor acarsın daha sonra da o klasorun icne atmak istedigin resme gelip klasore tası dersin..

Dtn

Üye
5. sorunun cevabı olark hayır o tusları degistiremiyorsun
produckt kod degistirme sorusu icinde onu daha iyi nadir hocam bilir ama bildigim kadarıyla yok
resimleri klasore atma konusunda da herhangi bir resmin uzerine tıkla ama resmi acma ve seceneklerden klasor seceneklerine tıkla yeni klasor acarsın daha sonra da o klasorun icne atmak istedigin resme gelip klasore tası dersin..
Çok teşekkür ederim,çok sağol :oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu arada 5800 ın symbian versiyonu symbian^1 miş yaa.

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
nadir hocam konu dışı olucak biraz ancak 5800 fun club gibi iphon icinde bir soru cvp kosemiz var mı ? varsal bir link alabilirmiyim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iphone bölümünde var.

goxel38

Üye
nadir abi ben telefonumu tkrar nasıl red yapalibirim v51 guncelleme yaptım kodu değiştirerek(navi kodu kullandım) rengi gri oldu,nss ile kodu değişip (0559083) red yapıyorum sonra software updaterle guncelleme yapıp red yapmak istiyorum ama güncelleme mevcut, yeni guncellemeye gerek yok diyo nasıl yapcam yardım edebilirmisin görüntüm tekrar red olsun istiyorum :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada eklenti olarak navifirm verdim onunla 5800 için red türkçe kodu bul onu dene.

SilentOne

SilentOne

Üye
nadir hocam 5800 ın simbitan v5 ya 1 olması imkansız nokianın kendisitesi bile 5 dio

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o symbian 1 in versiyonu.symbian 1 os 5.