5800`ım var bikaç sorum olacak
1) şarjın çok iyi olmadığını ve radyoda donmalar olduğunu biliyorum.ama benim radyo donduğu zaman şarjı fullse bile,radyonun düzelmesi için telefonu kapatıp açınca 3 çizgiye düşüyor.sizde de var mı normal mi bu?yani şarjın az gitmesi çok sorun değil benim için de,birden düşmesi sinir bozucu..
2) mesajı el yazısıyla yazarken silme işlemini nereden yapıyoruz?ya da hangi işareti çizince siliyor?çözemediğim için giriş metodunu değiştirip silip tekrar el yazısına alıyorum ama çok uğraştırıyor

nedir yolu?
3) içinde yaklaşık 2500 fotoğraf olan bi klasörüm var. galeri`den görüntü ve video`ya girince telefondaki bütün fotoğrafları gösteriyor ama bu 2500 fotoğraf yüzünden çok yavaş açılıyor diğer fotoğraflar da. galeri`de bunları gruplama gibi bir şansımız var mı?yani bütün fotoğraflar bir arada görünmese? ya da farklı bir program filan mı yüklemeliyim?dosya yöneticisinden açınca oluyor ama orada da fotoğraf açıkken snrakine geçilmiyor

4) güncelleme için product kod değiştirmek herhangi bir sorun çıkartır mı telefonda?
5) bi de sağ üstteki medya tuşunun içeriğine ekleme yapabiliyor muyuz?kurcaladım bulamadım da.

6) son sorum,kronometresi yok mu bu telefonun?
teşekkürler