5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

bynefret76

Üye
Nadir abicim söylediğin adımları tamamladım yalnız yükleme sırasında telfn kapnıyor usb yi takıp çıkardığımdakşi çıkan ses sürekli çıkıyor bi süre sora hata veriyor msn den yardımcı olurmusun _?

--------------- Ekleme ---------------

BU HATAYI VERİYOR
he flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8421001e (-2078212066)
Firmware: No connection to phone. Cannot start mode change for phone mode before flashing.

Bide wifi üzerinden yapmaya çalıştığımda güncelleme yok uyarısı alıyorum lütfen yardım

bynefret76

Üye
Nadir bey cevap vermiyor musnuz artık sorulara ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o hatanın cevabı yok maalesef yakınlarında nokia teknik servis falan varsa orada yükselttirin ya da başka bir pc de deneyin.

bynefret76

Üye
Başka bir pc de kesin sonuç verir mi ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey diyemem yapabilir.

bynefret76

Üye
Tamam teşekkürler. Usb kablodan kaynaklanan bir sorun olabilri mi ? Wifi den yapabilir miyim ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
wifidende yapabilirsin.usb değilde daha çok işletim sistemi ve netten kaynaklanan sorunlar.

bynefret76

Üye
Tmm sğl

ozanazy

ozanazy

Üye
NSU kurarken bilgisayara tamamen kaldırıp yeniden kurup dene istersen.

bynefret76

Üye
Nadir çok sağolasın başka pc de anlattığın yöntemle oldu ancak v4 oldu v5 i bulmuyor nsu bu konudada yardımcı olursan minnettar olurum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nemesis ile 0587676 kodunu kaydet.v5 i görecektir.

bynefret76

Üye
Nemesisi 9. Msj daki mi _?

Kodu değişiyorum ancak yinede bulmuyor kod dan kaynaklannan hata olabilir mi ?

Nadir abicim cevappppp :)

Aga başkasının ewindeyim biraz çbk cvp alablrmiyim ?

engineer341

Üye
nadir kardeş benim telefonumda nokia 5800 telefonumu bi türlü güncelleyemiyorum.şu anki güncel versiyon sürümü v30 nokia software updater kullanarak yükseltmeye çalıştığımda bana zaten en son sürümü kullanmaktasınız diyor.operatörünüz kayıt etmemiş olabilir gibisinden birde mesaj yayınlıyor updater nasıl güncelleyebilirim ilgin için teşekkürler.

23palulu23

23palulu23

Üye
abi yaw ben v50 yaptım ama gps en az 2dk. da buluyo şimdi versiyonu düşersem bişey olurmu

acil yardım bekliyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
borbeyinde dediği gibi versiyon düşüremezsin.

sado826

sado826

Üye
peki arkadaşlar ben 5800 yanında verilen kulak içi deil kumandalı kulaklıkdan memnun deilim sizce nasıl kulaklık almalıyım telefonum için yardımcı olur musunuz? araştırma yaptım ama kararsız kaldım bu konuda fikirleriniz önemli benim için

cabbar100

cabbar100

Üye
peki arkadaşlar ben 5800 yanında verilen kulak içi deil kumandalı kulaklıkdan memnun deilim sizce nasıl kulaklık almalıyım telefonum için yardımcı olur musunuz? araştırma yaptım ama kararsız kaldım bu konuda fikirleriniz önemli benim için

Ben kullanyorum. Tavsiye edrim.

sado826

sado826

Üye
99db az gibi sanki ama güzel kulaklık