5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

cgedikk

cgedikk

Üye
tamamdır hocam 1. wireless olarak kayıtlı. ayrıca hocam size birşey daha sormak istiyorum. ben v40 kullanırken ekran donma sorunu yaşadım. forumda araştırma yaptım (hard format at, yüklü programları kaldır, hafıza kartına format at ).. vb değişik şekillerdeki yöntemler sunulmuş.hepsini denedim fakat donma sorunu geçmedi. nokia clubın yolunuı tuttum ve anlattım v50 yüklediler şuan hiçbir sorun yok..olmazsa inşallah. sizce neden kaynaklanıyor bu sorun. ben lcd bozuldu sandım. v40 hatası mıdır ? v50 ile hızlı ve çok daha kullanışlı geldi bana. sorununda kalkması cabası..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uyumsuz kodla uyumsuz sürüm yüklemenden..

KENY15

KENY15

Üye
Telefondan face deki videoları izleyemiyorum yardım bir de telefon için flash var mı?(macromedia falan)

kaydettiğin wlanın ayarlarına gir ıpv4 ayarlarında dns ayarlarını 4.2.2.1 yap..
Bunu internetten video izlemek için yazmıştınız.

Biraz açabilir misiniz.Bu eski yazılarınızdan

Abi kafanı şişirdim çok özür diliyorum.Şu vtapı indirdim.Face de arkadaşlarımın koyduğu videoları nerden bulacağım.

cgedikk

cgedikk

Üye

bloodmage

Üye
Bu gece hepsini deneyeceğim inşallah paylaşım için çok teşekkürler...

rannza14

rannza14

Üye
Nadir ağam bide benim sorunuma çözüm bulursan süper olur ya bende 5800 var versiyon 21 var hala bitürlü ne yaptıysam güncelleyemedim millet v50 yi kullanıyor biz hala v 21 deyiz ne yapmam lazım nokıa ya mı gitmem lazım şimdiden sağolasın

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada 9.cu mesajda anlatılanları yap..

JokerGSM

JokerGSM

Üye
N97 için yeni bir yazılım güncellemesinden bahsediliyor doğruluk payı varmı arkadaşlar ? Çıkıcak Çıktı vs..vs..?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
herhangi bir gelişme yok..

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
n97 mini için nokia forum da v20.0.016 cıktı dıyor ben hiç biyerde bulamadım ne navifirmde var ne de nsu da var. nasıl iş anlamadım.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hangi forumda deniyor?

qantum_1

Üye
bana 5800 için bir kaç olmazssa olmaz program önerirmisiniz ...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ofis
gps programları
dosya yöneticiler mesela x-plore
skyfire..

qantum_1

Üye
önerdiğiniz bir gps programı varmı dosya yöneticiler demissiniz linleri veya adları varmı birde tv izleyebilirmiyiz nasıl izleniyor ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hepsi sitemizde "symbian os 9.4 programları" bölümünde mevcut..

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
ben e63ümü sattım yeni bir telefon alıcam 5530 ile 5800 arasında kaldım hangisini önerirsiniz ? birde 5800ın en büyük sıkıntılarını yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
5800 ı öneririm tabii ki..gps,wifi,3g var..5800 ın en büyük sorunu kasa açıklığı..alırken sağ üst köşeye bak açıklık yoksa al..diğer sorunları takılmalar,sertifika sorunları gibi..

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
ben internetten almayı düşünüyorum sorun olcak galiba benim için bu kasa açıklığı :S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet..internetten kontrol edemezsin..ya aslında ben 6-7 ay kullandım çokta takılacak bir sorun yok..güzel bir telefon tavsiye ederim.

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
aslında 5530 tip olarak daha hoş 3g ve gps işime yaramaz o yüzden 5530 daha iyi gelir sanki 5800 da beni çeken sadece büyük ekranı