5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

mrtglr55

Üye
yaw arkadaşlar 5800 kullanıcısıyım pc den tele resim atıyorum klasör halinde ama tel de galeride klasör felan yok resmler direk açılıyo oradan tek tek seçip klasör yapıyorum bun koyayı yok mu direk klasör halinde atmam lazımm:(:(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
galeride resimlerin hepsi gözükür..orda klasör olmaz..

iea96

iea96

Üye
Ustam Selamlar. 5800 Yazılım Güncellemesi Konusunda Yardımına İhtiyacım Var. Rica Etsem Profilimden MSN Adresimi Ekleyebilirmisin ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
prensip olarak eklemiyorum canım..sorun neydi?

iea96

iea96

Üye
NOKIA 5800XM RM-356 Dil Kodları
0559083 Euro2 Turkey Red
0559373 Euro2 Turkey Blue
0573741 Euro2 Turkey Black
0579269 Euro2 Turkey Red
0579270 Euro2 Turkey Blue
0587676 Euro2 Turkey Navi

Abicim Bu Kodlardan Hangisini Yazacağımı Bilemedim :hmmm Benim Telefonum Kırmızı Renk Ama 2 Tane RED Olunca Kafam Karıştı ...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
0559083 Euro2 Turkey Red bunu yaz..

iea96

iea96

Üye
0559083 Euro2 Turkey Red bunu yaz..

Teşekkürler Ustam Ama Sorularım Bitmedi :D İlk Mesajda Demişsinki " Phoenix İle Telefonunuzun Yazılımını Güncelleyin " O İş Nasıl Oluyor ???

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sen Nokia Software Updater ile güncelle..

iea96

iea96

Üye
sen ile güncelle..

Abicim Benim Telefonumun Sürümü : 21.0.025
Nokia Software Updatere Giriyorum Yüklenecek : 21.0.025 Yazıyo :off:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada 9.cu mesajda nemesis suite ile nasıl kod değiştirileceğini anlattım..yukardaki kodu onunla kaydet güncellersin..

Agakaracatamer

Üye
merhaba nadırbey . . uzun ugraslar sonucu uygulama yuklemelerdekı aksaklıkları gıderdım . . sertıfıkada aldım . ancak dosyaları sertıfıkalandırıp yukleme yapınca bazı uygulamalarda guvenlı olmayan sunucu hatası verıyor. bu dosyaların acılma sansı varmı . yardımcı olursanız sevınırım

mrtglr55

Üye
yaw arkadaşlar Nokia Software Updater i açıyorum güncelleme var diyo 35 mb ama 35mb oluyo sonra 40 50 100 200 500 1000 gidiyo en son 2gb geçmişti ben kapattım bu sorunun çözümü varmı her açtıgımda güncelle diyo ama aynısı oluyo bi yardım eli uzatan varmi:)

Davulbaz

Davulbaz

Üye
aynı sorun bendede olmuştu v50 ye güncellerken.programı kaldırıp baştan yükle sorunun çözülecektir muhtemelen.ben böyle çözmüştüm

mrtglr55

Üye
yaw olmuyo kadırıp yükledim gene olmadı:S

qantum_1

Üye
s.a arkadaşlar ben 5800 xm bayiiden versiyon attırdım ama telefon kasma yapmaya başladı hatta yana çevirdiğimde sensördede yavaşlama var böyle değildi neden oldu başka bir nokia bayii ne gidip tekrarmı versiyon attırmalıyım bilgilendirrseniz çok makbule geçer

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefona bir hard format at bakalım..

qantum_1

Üye
hard format hakkında biraz bilgilendirebilirsen ben çok anlamıyorum biraz detaylıca
? bu arada çok saol

kenshin06

kenshin06

Üye
v21.0.102 güncellemesini yükledim telefon acılmıyor siyah ekran hiçbir calısma belirtisi yok usb takılıyken yenı donanım bulundu sesı gelıyor devamlı arastırdım bıraz ve asagıdakı gıbı bı yontem buldum harfıyen denedım
sadece yazılım bozulmuştur düzelir sıkma canını sadece yapman gereken bazı şeyler var phenix programını açıyorsun şu işlemleri takip ediyorsun
yukarıda solda;
öncelikle
Navifirm ile indirdiğin yazılım dosyalarını(Orijinal Olan) c:\program files\nokia\phoenix\product\RM-XXX(N97 için XXX yerine 505) içine at.
File(Dosya) yazan yere tıkla
Manage Connections..(Bağlantıları Yönet) a tıkla
orada USB yazan yere tıkla ve Delete(Sil) tıkla sonra Apply(Kabul et) e tıkla sonra Close(Kapat)
sonra yine File(Dosya) e tıkla Open Product a tıkla listeden telefonu'nun uygun olduğu kodu(RM-XXX) seç OK e tıkla
yukarıda Flashing e tıkla Firmware Update e tıkla açılan pencerede Product Code yazan yerin karşısında
Üç nokta buton(...) a bas orada çıkan yazılımını seç OK e tıkla
şimdi önemli olan kısım orada Dead phone USB flashing yazanyerin başında boş kutu var onu işaretle.
aşağıda Refurbish butonuna tıkla
UYARI:telefonun bağlı olsun işlemleri yaparken ama kapalı olsun açmaya çalışma.
şimdi bi kaç saniye sonra
---Press phone's power button --- yazısı çıkacak aşağıda sadece bir kere on/off(açma/kapama) düğmesine bas(Basılı tutma sakın)
işlem tamamdır.
artık telefonunu ilk günkü gibi kullanabilirsin..

phonixlede jaf lada denedim fakat hep programlamadan sonra %98 lerde bir hatayla karşılaştım telefonla bağlantı kurulamıyor deyip bir hata veriyordu hata resmi aşağıda ek olarak bu dediğim olaylar gerçekleşirken beyaz ekran gelip gidiyor ve dikey olarak renkli şekilde tek bir çizgi görünüyor tavsiyelerinizi bekliyorum tşkler...

muratoz_mrt

Üye
arkadaşlar nokia 5800 için güncellemesi çıktı.bilgisayardan(nokia software updater,nokia ovi suite,nokia pc suite), denedim olmuyor yardımcı olursanız sevirim...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada 9.cu mesaja bak..