5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Agakaracatamer

Üye
Tesekkurler Nadır bey

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil demiştim..

buraktt1

Üye
eyw usta saolasn

--------------- Ekleme ---------------

ustam ilk başta NSS ayarlarını degiştirmeden yapılması gerekıyo bana oyle oldu nss'den code degiştirip yapılınca gormedı orjınal code girdiğimiz zaman oldu bılgılerınıze

parlamentt

parlamentt

Üye
nadir bey bu N97 RM-505 21.0.102 v7 EMEA sadece dil kodu mu ? yoksa yeni firmware mi ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yeni firmware ama çıkalı epey oldu..

ciyaaak

ciyaaak

Üye
BENDE n97 sahibi oldum nıhayet evet paylaşımları yapalım arkadaşlar süper olur..:box

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bekliyoruz..

oktay2617

Üye
arkadaşlar şöyle bi siteyi araştırdım hatta googledan da araştırdım ama geçersiz sunucu ismi problemine çözüm bulamadım? Şöyle ki daha önce bir çok cafede 5800 ile internete bağlanıyordum,hiç problem yaşamadım,galiba şu v50 den sonra oldu? Modem ile bağlantı kuruluyor,internet erişim kontrolü yapılıyor hiç bi problem yok ama herhangi bir siteyi açmaya çalışınca geçersiz sunucu diyor? Şöyle ki evdeki modemde böyle bir problem yok,alışveriş merkezinin koduz modeminde de problem yok? Ama diğer cafelerde ki modemlerde problem yaşıyorum? Modemden olmadığı kesin,çünkü daha önce hiç problem yaşamıyordum? Bi bilgisi olan varmı bu konuda? Format attım hemde kaç kez,yazılımı yeniden yükledim ama yok olmuyor?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada navifirm ekli..onu indir..onu çalıştırıp Turkey kodunu bul..9.cu mesajda nemesis suite i anlattığım şekilde çalıştır o kodu kaydet sonra Nokia Software Updater ile güncelle..

parlamentt

parlamentt

Üye
tsk nadir beyy...

salihaydemir

salihaydemir

Üye
beyler 5800xm de ev ekran temasını rehber çubuğu yaptığımız zaman müzik dinlerken ev erkanına döndügümüzde müzik çalar ev ekranına gelirmi gelirse nasıl gelir bilgisi olan arkadaştan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler

pardon beyler gizle dediğimde ekrana geliyomuş :islik

sozten1

Üye
Arkadaşlar merhaba n97 telefonum var internete bazı uygulamalara turkcell şebeke üzerinden girmek istiyor,kablosuz ağ üzerinden girmek mümkün müdür..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tabii ki..ağ ayarlarından kablosuz ağı bulup kaydet.birincil olarak onu seç girersin..

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
Üstad bu 5800 expresmüzik die geciyor ancak telefona sarkıları klasorler seklinde atmama rağmen hepsini bir arada gosteriyor. 8 gb hafızakartında 500 tane sarkım var ve bunları hepsini tek tek ayırmak oldukca guc hatta imkanısız gibi birşey :S buda yetmezmiş gibi birde simdi bu v50 de bul secenegini kaldırmıslar iyice zorlastı.. nasıl bir expresmüzik tir bu :S :S benm bu sorunlarım icin bir cozum yolu varmıdır acaba :S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya powermp3 yada ttpod kullan.onlarda klasör şeklinde çalma var..

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
üstad http://www.maxicep.com/s60-3rd-muzi...ekt-10-super-skin-entegreli-final-229860.html su linkteki ttpod u kurdum ve senin vermis oldugun birtane daha var onuda kurdum ancak telefon surekli hata verdi uc bes sefer kaldırıp kurdum yne hata verdi.. sertifikalayıp oyle kurayım belki ondandır dedm ancak yine aynı sorun .. bir sistem hatası diyor bir desteklenmyor diyor :S :S

özellik desteklenmiyor diyor :S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
powermp3 ü dene..ben verdim..

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
powermp3 u de kurdum calıstı ancak temasını beğenmedim değiştireym dedim tema listesinden rasgele birisini sectim ve ekran karardı program takıldı yani programı actıkca hep oyle kararık ekran geliyor.. kaldırıp tekrar kurmayı denedm ama yine o seklde duruyor ekran :S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ufff hafıza kartını biçimlendirmen gerek şimdi..