5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

alperkordis

Üye
mrb.lar Nadir Bey

Bende birtane 5800 aldım gayet güzel. Performansı yeterli derece diyebilirim benim için.
Benim bir sorum olacaktı. Benim kurmuş olduğum bir wifi sistemi var 1.5 km. yarıçapında heryerde çekiyor.
Bu wifi ağına birde Ağ Harddiski bağladım. Bu Ağ Harddiskinin içindeki müzikleri tek tek çağırmak suretiyle
dinleyebiliyorum. Fakat videoları izleyemiyorum. Sorun şu ki videonun tamamını indirmeye çalışıyor. Ağ
Harddiskinde Media Akışı özelliği var. Western Digital Mybook World Edition II / 2 Tb. olan cihazı kullanıyorum.
Windows 7 de olduğu gibi yada Bs Player veya Vlc Player de olduğu gibi ağdaki bir video dosyasını yada müzik
dosyalarını playlist oluşturup ve beklemeden izleyebileceğim bir program biliyormusunuz.
Teşekkürler Hayırlı çalışmalar.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tunewiki adlı bir müzik çalar o işi yapar galiba..

alicagin

alicagin

Üye
benim bi sorum olcaktı ben wifiden v50 güncellemesini yaptım ama şimdi telefonu bilgisayara kabloyla pc suit baglayamıyorum acaba yüklemede bi sorun mu war??

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonuna hard format at..

olorinmello

Üye
Nadir abi bi türlü beceremedim kafayı yicem bana bi yardımcı ol ne olur son çaremsin abi olmassa artık bırakıorum. Sorun şuki: Telefonu aldığım günden beri wirofon a bakıyorum nasıl kullanabilirim diye yeni firmware bekliodum siz nihayet haberi verince denedim 2-3 gündür uğraşıorum mevcut firmware i yeniden falan yukledım defalarca ama arkadaşlar şöyle bahsetmiş ama ;
Arkadaşlar,gözünüzaydın!
N97 yeni firmware ile,entegre sip client geri geldi ve böylece wirofon sorunu çözüldü.Artık güncellemeden sonra wirofonu N97 de kullanabilirsiniz.Nokia en çok tepkiyi n97 den entegre client'ı kaldırmakla almıştı,şimdi kendini affettiriyor.Nokia PC suite ile hemen yeni firmware'nizi yükleyebilirsiniz.

benim rehbere internet araması diye bi sekme falan eklenmedi firmware 21.0.102 değilmi bu yuklemem gereken başka bi sürüm varda ben mi bilmiorum göremiorum

allah rızası için bi yardım benimki bide mecburiyet hayat kurtarırsınız valla ben kıbrısta ikamet ediorum ondan bu olayı telefona taşımam gerek ankesörlü den nereye kadar abi gözünü seviim lütfen abi kolay gelsin şimdiden teşekkürler

aerodeon

aerodeon

Üye
arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim ben telefonuma(5800) v50 yi yükledim ama siyah oldu kırmızı yapmak istiyorum temayı (telim kırmızı) bunun için protect kodu değiştireyim bi daha yükleyim versiyonu dedim ama nss programı ne yaptıysam telefonu algılamıyor ?? bir de telefona koyduğum kilit kodunu unuttum hard format attım düzelmedi (yani 12345 olmadı) nss den factory reset yapayım dedim ama yine telefonu algılamadı lütfen yardım edin ?? ne yapmalıyım?

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
arkadaşlar bu 5800 ın arka kapağı kırıldı kapak alıcamda bu kapak renkleri standartmı yoksa her renk için ayrı ayrımı üretiliyor

aerodeon

aerodeon

Üye
tam olarak bilen varmı önemli:hmmm:hmmm

bnm arkadaşımdki mavi onn kpağı koyu lacivert bnm ki kırmızdı koyu bordo farklıdır

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim ben telefonuma(5800) v50 yi yükledim ama siyah oldu kırmızı yapmak istiyorum temayı (telim kırmızı) bunun için protect kodu değiştireyim bi daha yükleyim versiyonu dedim ama nss programı ne yaptıysam telefonu algılamıyor ?? bir de telefona koyduğum kilit kodunu unuttum hard format attım düzelmedi (yani 12345 olmadı) nss den factory reset yapayım dedim ama yine telefonu algılamadı lütfen yardım edin ?? ne yapmalıyım?

arkadaşlar bi yardım lütfeeen

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nss yi açtığında nokia pc suite i kapatmalısın..

aerodeon

aerodeon

Üye
nss yi açtığında nokia pc suite i kapatmalısın..

kapatmayı geç nokia yla ilgili ne kdr program varsa kaldırdım sonuç değişmedi sana açtığım konuda sormuştum kardeşm hatırlarsa o zmn oldu değiştirdim ama şimdi bulmuo orjinal kodunu giricem girmiyo ayrıca güncelledikten sonra tema da kırmızı olmadı :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
başka bir pc de deneme imkanın yok mu?

Agakaracatamer

Üye
Merhaba arkadaslar . Telefonuma ındırdıgım zıp uzantılı dosyaları dosya yonetıcısınden gırıp tıklayınca bende var olan google maps uygulaması acılıyor . Bu zıp uzantılı dosyaları nasıl acabılırım. Bırde opda dan sertıfıka basvurdum 2 gun oldu haber yok . . Yardımcı olabılırsenız sevınırım

gkh38

gkh38

Üye
nadir hocam.. NSU yu çalıştırıp güncelleme yapmaya çalıştığımız zaman yeni versiyonu neden görmez? v50.0.005 i yüklemeye çalışıyorum ama güncel versiyon yok diyo

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaslar . Telefonuma ındırdıgım zıp uzantılı dosyaları dosya yonetıcısınden gırıp tıklayınca bende var olan google maps uygulaması acılıyor . Bu zıp uzantılı dosyaları nasıl acabılırım. Bırde opda dan sertıfıka basvurdum 2 gun oldu haber yok . . Yardımcı olabılırsenız sevınırım
winzip veya winrar programı kur..
nadir hocam.. NSU yu çalıştırıp güncelleme yapmaya çalıştığımız zaman yeni versiyonu neden görmez? v50.0.005 i yüklemeye çalışıyorum ama güncel versiyon yok diyo
ilk sayfada 9.cu mesajda nemesis programı ile product kodunun nasıl değiştirildiğini anlattım..0587676 kodunu nemesisle kaydet güncelle..

Agakaracatamer

Üye
Tesekkurler nadır bey

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil..