Ama su usb ile 15 dk lık hatayı alan arkadaşlar hiç boşuna görev yöneticisi vs vs gibi uğraşmayın sorun yazılım yada telefondan değil.Sorun sizin pc nizin bios pilinden kaynaklanıyo.Hiç boşyere siteleri arayıpda zaman kaybetmeyin 1 haftadır uğraşıyorum çünki sorunu çözdüm.Pili değiştirmek kafiaynı sorun bende de var çözüm varmı acaban97 fotoğraf çekmek çok dandik sol tarafı çok ışık alıyor bembeyaz oluyor bunun bir çözümü olmalı n95 bundan güzel çekiyor walla
cidden bende 4. de girdi. Bu olayın versiyonla değil de skyfire ile ilgisi olduğunu düşünüyorum çünkü v40 kullanan bir arkadaşta da olmuştu benim dediğim yöntem onda da işe yaramış 
gerekir..güncellemeyi görmen ve kullanabilmen için gerekli..NADİR ABİ benim tele v40 yüklemiştim v50 yükledikten sonra format atmam gerekirmii atarsam tele bişey olmasın??teşekürlerr
onun çözümü diğer internet programları bölümünde verildi..v50 yükledim skyfire bu sorunu wermwyw başladı....sorry. skyfire cannot provide service in your country at this time çozemedim amanla ilgili şey ama yardım bekliyorum
hafıza kartını çıkarıp aç..nadir hocam bende v50 yi pc suit ile yükledim ama cihaz bir kapandı bir daha açılmıyor. cihaz 5800 açma kapama tuşuna basıyorum titriyor ama açılmıyor bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim....