5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

werarce

werarce

Üye
ben telefondan güncelleme yaptım ama office uygulaması yok rihanna ile ilgili bişeyde yok olması gerekiyormu yoksa normali bumu herkezde nasıl şuan v50 ?

estami

Üye
Telefondan kablosuz bağlantı ile buluyordu ama yükleme hatası veriyordu bende Ovi suit ile v40 yazılımını yeniden yükledim Sonrasında Telefon ile kablosuz yeniden güncelleme arattım buldu ve sorunsuz bir şekilde telefon kablosuz bağlantı ile v50'ye geçtim ama fark göremedim (müzik çalar en bariz fark olmuş,ofice yok hız birazdaha iyi olmuş)

werarce

werarce

Üye
öyle çok aman aman bişey yok bende yada ben fark edemedim henüz

onuraslan

onuraslan

Üye
5800 v50 ile ev ekranı değiştimi arkadaşlar

mrcn06

Üye
ev ekranında bi değişme yok v 40 da olan bazı hataları aksaklıkları kaldırmışlar.Mesela tema değişimlerinde ev ekranı eski temada sabit kalıyordu ve format gerekiyodu illaki.Bu hata kalkmış.Telefon sadece mesaj ve rehber de değil her yönüyle çok hızlı bir hale gelmiş.Mesela internette gezerken bunu cok rahat farkettim.Opera kullanıyorum.Ve daha önemlisi ise navi ile haritaya bakarkenki o ileri safha kasma artık yok.Bu hali ile daha bi benim oldu bu telefon :)Ama su usb ile 15 dk lık hatayı alan arkadaşlar hiç boşuna görev yöneticisi vs vs gibi uğraşmayın sorun yazılım yada telefondan değil.Sorun sizin pc nizin bios pilinden kaynaklanıyo.Hiç boşyere siteleri arayıpda zaman kaybetmeyin 1 haftadır uğraşıyorum çünki sorunu çözdüm.Pili değiştirmek kafi

kartveli1

kartveli1

Üye
Arkadaşlar hepinize selamlar Sonunda 383 sayfayı okumayı bitirdim herkes çok katkıda bulunmuş nihayet güncellemeyi başardım Nadir gardaş öncelikle çok teşekkürler herkesle tek tek ilgilenmişsin bende öğretmenim bukadar zaman ayırdığın için sana madalya takmak lazım artık bu fun culupten ayrılmam

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağolasın hocam..yardım etmeyi severim..300 küsür sayfayı nasıl okudun?

lad_enes

Üye
S.A ,

Ben yeni aldım cihazi V40 Yüklü,ne gibi bir ayarlar yapmalıyım neler yapmak lazım? yardimci olur musunuz?

huseyinteniz

Üye
slm arkadaslar ya bu nokıa software updater ile güncelleme yaparken telefon kapanıyo acılıyo ne yapmam lazım acil yardım ederseniz sevinirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
imkanın varsa başka bir bilgisayarda dene..

capeconomist

Üye
Paylaşım güzel.Bende 5800 var ovi maps yüklü ama başarısız bir program bu bunun yerine ne yüklerim ve zasıl yüklerim yardımcı olursan sevinirim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
garmin ve Ndrive var..

onuraslan

onuraslan

Üye
NADİR ABİ benim tele v40 yüklemiştim v50 yükledikten sonra format atmam gerekirmii atarsam tele bişey olmasın??teşekürlerr

toligargala

toligargala

Üye
v50 yükledim skyfire bu sorunu wermwyw başladı....sorry. skyfire cannot provide service in your country at this time çozemedim amanla ilgili şey ama yardım bekliyorum

ceycey1970

Üye
n97 fotoğraf çekmek çok dandik sol tarafı çok ışık alıyor bembeyaz oluyor bunun bir çözümü olmalı n95 bundan güzel çekiyor walla
aynı sorun bende de var çözüm varmı acaba

abakazan

Üye
nadir hocam bende v50 yi pc suit ile yükledim ama cihaz bir kapandı bir daha açılmıyor. cihaz 5800 açma kapama tuşuna basıyorum titriyor ama açılmıyor bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim....

Souldreath

Souldreath

Üye
SkyFire sorry. skyfire cannot provide service in your country at this time sorunu bende de oluyordu ısrarcı olun ve bir kaç defa üstüste girmeyi deneyin :D cidden bende 4. de girdi. Bu olayın versiyonla değil de skyfire ile ilgisi olduğunu düşünüyorum çünkü v40 kullanan bir arkadaşta da olmuştu benim dediğim yöntem onda da işe yaramış :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
NADİR ABİ benim tele v40 yüklemiştim v50 yükledikten sonra format atmam gerekirmii atarsam tele bişey olmasın??teşekürlerr
gerekir..güncellemeyi görmen ve kullanabilmen için gerekli..
v50 yükledim skyfire bu sorunu wermwyw başladı....sorry. skyfire cannot provide service in your country at this time çozemedim amanla ilgili şey ama yardım bekliyorum
onun çözümü diğer internet programları bölümünde verildi..
nadir hocam bende v50 yi pc suit ile yükledim ama cihaz bir kapandı bir daha açılmıyor. cihaz 5800 açma kapama tuşuna basıyorum titriyor ama açılmıyor bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim....
hafıza kartını çıkarıp aç..

yunsago

Üye
sağol kardeş

kea_

kea_

Üye
Arkadaşlar lütfen yardım edin 5800 v40 mavi var bende. Bugün mesaj geldi nokiadan yeni sürüm v 50 var diye giriyorum uygulamalar>yazıım güncellemeye buluyor 12mblık bir güncelleme ama güncellemeyi yükle diyince bağlantı seçtiriyor ama birşey yapmıyor.*#000# ile giriyorum sunucu yanıt vermiyor diyor. nss(nokia software uptader) ile 150 mblık bi güncellemeye başlıyor pc'den ama onuda tam ortada bitiriyor. Ne yapmalıyım lütfen yardımce olun kafayı yemek üzereyim...