Quadrinim
Üye
Modum denedim sizedaha öncede yazdığım gibi *#0000# yapıldığında expres müzik görüyor naviedition olarak görmüyornavigasyon kodu ile yapılan güncellemede telefon navigasyon edition olur..denemeden yorum yapmayın..
Modum denedim sizedaha öncede yazdığım gibi *#0000# yapıldığında expres müzik görüyor naviedition olarak görmüyornavigasyon kodu ile yapılan güncellemede telefon navigasyon edition olur..denemeden yorum yapmayın..
merhaba acaba n97 almamı tavsiye edermisiniz
--------------- Ekleme ---------------
ayrıca n97 nin sesi nasıl ve lens kapağı kamerayı çiziyor mu gerçekten
Katılıyorum tabiki iphone'un üzerine çok az telefon çıkabilir ki onlarda biraz geri planda gibi mesela htc hd2, ancak iphone'un fiyatı biraz pahalı gibi genel olarak, gerçi n97'nin de ondan aşa kalır yanı yok ama mini'sini alabilir fazla para vermek istemiyorsa.Tabi zevklerde önemli ama artık nokia'yı tavsiye etmiyorum demişsiniz bende katılıyorum son karşı karşıya geldiğim sorunlardan ötürü, iphone 4g çıkınca düşeş bir iphone 3g yada 3gs bulursam kesin alacağım.ben Nokia'yı tavsiye etmiyorum artık..iphone al..
birkaç kere üstüste girmeyi denediğimde ise telefon resetleniyor. Problem ne olabilir ? Bir fikri olan varsa paylaşabilir mi ?