Telefon saten daha 1 yıllık garantisi geçmez..garantiye götür ücret fln istemezler..ama teknis servisten ilk aldığımdan beri var sence teknik servis hatası mı bu hataya düşen diğer arkadaşlarda var ztn yani teknik servs ücret alır mı (telin garantisi daha geçmemiştir)
arkadasım ayarlara gir bağlantıya gir en altta veri aramasına gir onu sınırsız yap..internetten atmaz artık..(nadir) ve (aliçoo) teşekkür ederim sizlere...
--------------- Ekleme ---------------
bide bişey sorcam sizlere ben bazen internetteyken tarayıcı kendiliğinden kapanıyor(versiyon 40) ve bide bişey sorcam bulututla bişey yollarken direk depolama yerini hafıza kartı yapmak istiyorum sürekli hafıza dolu dio sinir oluorm tel hafızasını boşaltmak zorunda kalıyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkurler
--------------- Ekleme ---------------
bide bişey sorcam sizlere ben bazen internetteyken tarayıcı kendiliğinden kapanıyor(versiyon 40) ve bide bişey sorcam bulututla bişey yollarken direk depolama yerini hafıza kartı yapmak istiyorum sürekli hafıza dolu dio sinir oluorm tel hafızasını boşaltmak zorunda kalıyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkurler