aliçoooo
Üye
nadircim kurdum programı ses var görüntü var ama altyazı göstermiyo format factory ile altyazı gömdüm .??sorun nerde olabilir
İndirdiğin SmartMovie programı alt yazı destekli olmayabilir
nadircim kurdum programı ses var görüntü var ama altyazı göstermiyo format factory ile altyazı gömdüm .??sorun nerde olabilir
aliço tavsiye edebilecegin bi program varmı peki bu altyazı sorununu çözmek için

arkadaşlar ben 5800 a yeni güncelleme yaptım.wlan agına baglanamıyorum."wlan baglantısı zaten kullanılıyor kapatın ve tekrar deneyin"diyor.bu sorunu nasıl çözecegiz.

Nadir ne der bilmem ama eğer biraz forumda araştırsaydın bunun mümkün olmadığını sormadan bile öğrenirdin. Ama üzülme yakında V40'ı Helloox hacklerNadir abi Selamın aLeyküm... Ben Gecen Dün v40 Güncellemesini yaptım ama Memnun deiqiLim Memnun olmamaktan kastım telefona hack yapamıyorum eski v31 versiyonuna nasıl döndürebilirim telefonu yardımını bekliyorum abi başarılar...

Ben biraz deneme yapayım diye niyetlendim, sonra cesaret edemedim. Sanırım en iyisi Helloox beklemek.eski versiyona dönemezsin..yeni versiyonda hacklendi ama siz yapabilirmisiniz bilmem..

eski versiyona dönemezsin..yeni versiyonda hacklendi ama siz yapabilirmisiniz bilmem..
konunun yeri burası değil..nedenini altına yazmışım..http://www.maxicep.com/cop-kutusu/c...-x-c-racked-foxpda-ram-rahatlatma-305121.html..
Su anlık herkez bu sorunu yasıyor arkadasım..Malesef alt yazı desteqli program daha cıkmadı..ama yakında cıkar.biraz sabretmeq gerekiyor
--------------- Ekleme ---------------
Arkadasım ilk olarak telefonu güncelledikten sonra Hard Format attın mı ??atmadıysan at sorunun çözülmesi gerek..eğer öyle diyorsa o bağlanmaq istedğin ağa kendisi otomatik bağlanmıs olabilir..eğer bağlanmadığından eminsen telefondan baska ağa baqlanmayı dene sonra o kendi istediğine bağlanmayı dene..eğer olmuyorsa vede baska bilen arkadas yoksa çözümünü Hard Format atmakla dene..%90 çözülür![]()