5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

aliçoooo

aliçoooo

Üye
nadircim kurdum programı ses var görüntü var ama altyazı göstermiyo format factory ile altyazı gömdüm .??sorun nerde olabilir

İndirdiğin SmartMovie programı alt yazı destekli olmayabilir

sertacksk

sertacksk

Üye
aliço tavsiye edebilecegin bi program varmı peki bu altyazı sorununu çözmek için

suleyman-xx

Üye
arkadaşlar ben 5800 a yeni güncelleme yaptım.wlan agına baglanamıyorum."wlan baglantısı zaten kullanılıyor kapatın ve tekrar deneyin"diyor.bu sorunu nasıl çözecegiz.

aliçoooo

aliçoooo

Üye
aliço tavsiye edebilecegin bi program varmı peki bu altyazı sorununu çözmek için

Su anlık herkez bu sorunu yasıyor arkadasım..Malesef alt yazı desteqli program daha cıkmadı..ama yakında cıkar.biraz sabretmeq gerekiyor:oke:

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar ben 5800 a yeni güncelleme yaptım.wlan agına baglanamıyorum."wlan baglantısı zaten kullanılıyor kapatın ve tekrar deneyin"diyor.bu sorunu nasıl çözecegiz.

Arkadasım ilk olarak telefonu güncelledikten sonra Hard Format attın mı ??atmadıysan at sorunun çözülmesi gerek..eğer öyle diyorsa o bağlanmaq istedğin ağa kendisi otomatik bağlanmıs olabilir..eğer bağlanmadığından eminsen telefondan baska ağa baqlanmayı dene sonra o kendi istediğine bağlanmayı dene..eğer olmuyorsa vede baska bilen arkadas yoksa çözümünü Hard Format atmakla dene..%90 çözülür:oke:

efendy19

Üye
Nadir abi Selamın aLeyküm... Ben Gecen Dün v40 Güncellemesini yaptım ama Memnun deiqiLim Memnun olmamaktan kastım telefona hack yapamıyorum eski v31 versiyonuna nasıl döndürebilirim telefonu yardımını bekliyorum abi başarılar...

mkryvz

mkryvz

Üye
Nadir abi Selamın aLeyküm... Ben Gecen Dün v40 Güncellemesini yaptım ama Memnun deiqiLim Memnun olmamaktan kastım telefona hack yapamıyorum eski v31 versiyonuna nasıl döndürebilirim telefonu yardımını bekliyorum abi başarılar...
Nadir ne der bilmem ama eğer biraz forumda araştırsaydın bunun mümkün olmadığını sormadan bile öğrenirdin. Ama üzülme yakında V40'ı Helloox hackler :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eski versiyona dönemezsin..yeni versiyonda hacklendi ama siz yapabilirmisiniz bilmem..

mkryvz

mkryvz

Üye
eski versiyona dönemezsin..yeni versiyonda hacklendi ama siz yapabilirmisiniz bilmem..
Ben biraz deneme yapayım diye niyetlendim, sonra cesaret edemedim. Sanırım en iyisi Helloox beklemek.:islik

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
HÜSEYİNKIŞLA

HÜSEYİNKIŞLA

Üye
güncellemyi bende yaptım fakat navigasyon hala ücretli yanlışmı yapıyorum acaba nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz?teşekkürler

zalim-bk

Üye
selamü aleyküm arkadaşlar,
ben bilgisayardaki yazıyı 5800 telefonuma atmak istiyorum bunu nasıl yapabiilirim,hani bu mesajıda mesaj lorak nasıl ataraim...cevarp larınızı bekliyorummm...

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
Yine bir sıkıntı yaşıyorum.. 5800 sürüm v40,
mesajlarda çok sıkıntı yaşıyorum, geç açılıyor, Giden kutusuna gönderiyor ama hala gönderiliyor diyor, Gönderiliyor kısmı epey uzun sürüyor felan... Sıkıntı nerde olabilir?? 200e yakın mesaj var.. ama dün sıfırlamıştım yine aynıydı..
Ayrıca Cevap Yaz dediğimde yaklaşık 15 saniye kadar bekleme yapıyor...

Ekstra söyliyeceklerim
Gönderilen Öğelere 50 Mesaj Kaydediyor
İletim Raporları Açık
Tarihe göre Gruplama Açık

suleyman-xx

Üye
Su anlık herkez bu sorunu yasıyor arkadasım..Malesef alt yazı desteqli program daha cıkmadı..ama yakında cıkar.biraz sabretmeq gerekiyor:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Arkadasım ilk olarak telefonu güncelledikten sonra Hard Format attın mı ??atmadıysan at sorunun çözülmesi gerek..eğer öyle diyorsa o bağlanmaq istedğin ağa kendisi otomatik bağlanmıs olabilir..eğer bağlanmadığından eminsen telefondan baska ağa baqlanmayı dene sonra o kendi istediğine bağlanmayı dene..eğer olmuyorsa vede baska bilen arkadas yoksa çözümünü Hard Format atmakla dene..%90 çözülür:oke:

hard format attım düzeldi.teşekkürler

vj_sinan

vj_sinan

Üye
Sa
nadir abi 5 günde yaptılar telefonumu olsun geldi ya şimdi sevinçliyim baya :D ama bunlar herşeyi silmişler yaw şimdi bana bi converter lazım bi program wardı 5800 için menüsü vardı converter programı adını unuttum ya bulamadım da bi yardımcı olrmusunuz ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hatırlamıyorum..total video convertor var benim bildiğim..

Progressivity

Progressivity

Üye
format factory vj sinan kardeşim

warhacker

warhacker

Üye
Nadir abi ben dediklerini yaptım ovi maps için şuan bedave kntr gıtmeden kullanıyorum allah razı olsunda yakınlastırmayı azaltınca turkıyenın belırlı bır kısmı cıkıyor edırne cıkıyor rıze falan cıkmıyor adanada cıkmıyor oyle ufak bır bolumde ben tum dunya harıtası ıstıyorum abı senden boyle bırsey bulabılırmıyım boyle harıtayı uzaklastırdıgımda ıstanbuldan cıkıp rıo ya gıtmek ıstıyorum yada hındıstana oyle bısey dıyeyım :)

İyi Aksamlar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o zaman nokia map loader ı indir bütün ülkelerin haritalarını yükle..hafıza kartın yeterse tabii..