5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

HÜSEYİNKIŞLA

HÜSEYİNKIŞLA

Üye
:bilmmbu bahsetmiş olduğunuz v3 mapları yüklemek için link verebilir misiniz? teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

tşk kusura bakmayın yeni üye olduğum için çok fazla inceleyemedim

son sürümü yükledim tüm denilenleri uyguladım ama halen çevrim içi bağlantı ve lisans satın almamı istiyor 1-2 dak.navigasyon yapıyo sonra çevrim içi bağlandiyo ve lisansın süresinin 8.1.2010 dolduğu uyarısı veriyo satınalmam gerektiği uyarısı veriyo lisansın fiyatı telefon kadar 423 tl.biryerlerde yanlışmı yapıyorum acaba? yeni yönlendirmelerinize ihtiyacım var galiba. yardımlarınız için teşekkürler.

yalcinyakan

Üye
arkadaşlar benim 5800 var v31 sürüm benim merak ettiğim menüden haritaları açıyorum internete bağlanılsın mı diyor hayır diyorum yinede haritayı gösteriyor acaba benden üçret gidiyormu çok merak ediyorum.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uygulamalarda yer var oraya gir konumlama yöntemlerinden sadece tümleşik gps seçili olsun..

sadoes

sadoes

Üye
telefon bekleme modunda ekrana sürekli resimdeki uyarı gelip duruyo.nasıl kapatabilirim.telefon ingilizce biraz kurcaladım ama bulamadım önceden yoktu 1-2 gündür oldu. biyerleri kurcalamıştım ama geri bulamadım.yardım ederseniz sevinirim

cancel diyorum gidiyor.hemen geri geliyor..bidaha cancel diyorum.ondan sonra gelmiyor bisüre.ama her tuş kilidi açtığımda karşıma geliyor.telefonum n97mini

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar v40 hacklendi biliyorsunuz belki ama bana kalırsa hiç girişmeyin şimdilik çok zor ve tehlikeli yöntem helloox çıkana akadar bekleyin..

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
arkadaşlar v40 hacklendi biliyorsunuz belki ama bana kalırsa hiç girişmeyin şimdilik çok zor ve tehlikeli yöntem helloox çıkana akadar bekleyin..
Bilmiyoruz nasıl hacklendi

mkryvz

mkryvz

Üye
'nin verdiği bilgilere göre V40 hack tamamdır arkadaşlar. Eğer biraz daha sabırlı olursak Nadir arkadaşımızın bu konuyu çözeceğine eminim :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar çözmem açıkçası zahmetli gerçekten.ben helloox u beklerim..bu yöntem acayip zor..bir defa jaf diye bir program var kurması bir bela zaten..çalıştırması daha bir bela..hem de çok riskli..bu zamana kadar bekledik biraz daha bekleyelim..küçük bir programla halletmek varken bir ton programla uğraşılmaz benim düşüncelerim bunlar..

mkryvz

mkryvz

Üye
arkadaşlar çözmem açıkçası zahmetli gerçekten.ben helloox u beklerim..bu yöntem acayip zor..bir defa jaf diye bir program var kurması bir bela zaten..çalıştırması daha bir bela..hem de çok riskli..bu zamana kadar bekledik biraz daha bekleyelim..küçük bir programla halletmek varken bir ton programla uğraşılmaz benim düşüncelerim bunlar..
Benimde kafamı karıştırdığı için senden medet ummuştum :kop:
Ama dediğin gibi beklemekte fayda var :oke:
İlgin için teşekkürler

Progressivity

Progressivity

Üye
HelloOX v40 hacklenmiş hadi gözümüz aydın :d:

Symbian v9.4 Sistem Modifikasyon Uygulamaları

bu bölüme konuyu açtım unsigned versiyonu çıkmış linkinide verdim. Konu onaylanınca görülecektir.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mümün denedim çalışmıyor konuyu açamayacağım..verdiğin bu program eski versiyonu hackliyordu..

Progressivity

Progressivity

Üye

eski versiyonu hackleyeni vermedim ben orda ne yazıyorsa ona göre verdim hocam yalnız uygulama çalışmıyor nedense umarım düzeltirler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yanlış bakmışsın be Mümün yukardaki habere bakacaktın..

Progressivity

Progressivity

Üye
neyi yanlış acaba bana söyler misiniz gayet okudum açıklamasınıda v40 hacked yazıyor işte güya hacklemişler orda anlattıklarına göre ama koydukları uygulama çalışmıyor, ben yanlış bakmadım da onlar yanlış versiyonu koymuşlar sanırım yada bilerek böyle yapıyorlar bilmiyorum ama ingilizce okumayı anlamayı biliyorum :)

fbforever

fbforever

Üye
v40 got hacked başlığı benim verdiğim adrese götürüyor. :oke:

toligargala

toligargala

Üye
evet nadir abiye katılıyorum hack yapmıyor eski sürüm için ama v40 hack artık var diyor ama anlamadım ben dalga geçiyorlar galiba :off:

Progressivity

Progressivity

Üye
saçma yapmışlar ya hack yazan yere tıklayınca fbforever arkadaşımızın dediği yere yönlendiriyo ama tıklamazsan sanki yeni bi hack çıkmış gibi anlaşılıyo :s

toligargala

toligargala

Üye
ben o yönelndirdiği yerde biraz inceleme yaptım google ile çeviri yaptım orda hackla ilgili bir şeylerdende bahsediyor hatta Patches.zip adında dosyalarda var ama ben bişey anlamadım açıkçası :) bir şeyi iyi anladım hellox v40 ı daha hack yapamadı .:D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
neyi yanlış acaba bana söyler misiniz gayet okudum açıklamasınıda v40 hacked yazıyor işte güya hacklemişler orda anlattıklarına göre ama koydukları uygulama çalışmıyor, ben yanlış bakmadım da onlar yanlış versiyonu koymuşlar sanırım yada bilerek böyle yapıyorlar bilmiyorum ama ingilizce okumayı anlamayı biliyorum :)
Mümüncüğüm sen alt haberi okumuşsun yukarıdaki hackable yazan yere tıklayacaktın..neyse..

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
v40 hack işlemini heralde anlatıyor burda

evet arkadaşlar yorumları okuduğumda v40 hack yapılr yukardaki linki türkçe olarak foruma verilirse süper olur