5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
telefonu kırmızı olupta başka kodla güncelleme yapanlar 0559066: Euro2 RED kodla tekrar güncellesin..

sadep12

sadep12

Üye
tamam abim.eve gidince bir deneyim saol.

sadep12

sadep12

Üye
Arkadaşlar bu ovi map ın yeni verdiği ücretsiz navigasyonu bir türlü ayarlayamadım.Gps 1 çizgide konumumu felan göstermiyo bilen varmı acaba?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk bağlanmada baya bir beklersin bir defa bağlanınca artık hemeb bağlanır gps ye..

sadep12

sadep12

Üye
Açıyorum abi hemen birşey çıkıyor ekrana tamam var sadece okuyamadan kayboluyo sonra navigasyon açılıyo.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ayarlardan gir internet ayarlarından her zaman sor ayarla..nete bağlanıyor..

sadep12

sadep12

Üye
İnternet ayarlarında abi;
Bağlantı>Çevrimiçi
Şebeke Hedefi>İnternet
Dolaşım uyarısı>kapalı
şekilde.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
başlangıçta çevirimiçi olmayacak her zaman sor olacak..

sadep12

sadep12

Üye
Öyle birşey yok abi.Ben Nokia Maps ı kendi sitesinden indirdim telefonumun sertifika sı yok abi korktuğum için almadım.Şimdi alıcam önerdiğin site varmı abi şuan?.

DeAtH aNgEl

DeAtH aNgEl

Üye
arkadaşlar güncelleme mesajı banada geldi yanlızo güncelleme telefonla alakalı değil software updeats programının güncellemesi bilginize

toligargala

toligargala

Üye
0586819 bu kodlamı güncelledin sen nadir abi türkçemi bu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet Türkçe ve Navi kodu..

toligargala

toligargala

Üye
nadir abi kodla güncellemeye çalıştım buldu yeniden güncelleyebilirsiniz dedi fakat 13 dk ya inince cihaz kurtarma bölümüne girdi sen güncelledinmi abi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet ben 2 gün önce 2 defa güncelledim..hiç sorunsuz..windows 7 de sorunsuz oluyor..

toligargala

toligargala

Üye
ben bide notbook la deniyeyim abi xp sp3 yüklü belki bi faydası olur

rafi1994

rafi1994

Üye

bunu rapidsiz verebilirmisiniz rapidden indiremediğimden dolayı yüklryemiyorum Çok Acil yardım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nasıl vereceğiz ki 100 küsür mb dosya rapidden gündüz iniyor o zaman indirirsin..

cabbar100

cabbar100

Üye
Arkadaşlar ben bu kodla 0586819 denedim şu an güncelleme yok diyor yine :(

cool371980

Üye
ya arkadaşlar n97 de aslında çoğumuzun sorunu olan bir sorunum var. program yüklerken telefon hafızası dolu mesajı alıyorum. bunun hakkında yardımcı olmanızı istiyorum