wlan ayralarından bir ağı kaydet onun üzerinden güncelle..Demek istediğim o değil.Yani sistem güncellemesini kastetmiyorum.Uygulamalar>Yazılım Güncelleme kısmındaki güncellemeleri kastediyorum Python... tarzı uygulamalar için.Telefonu ilk aldığımda net paketi almıştım sırf bu güncellemeler için.100 mb için 65 kontör verip aldım ve akşama bitirmiştim paketi.Sonra yeni güncellemeyi kurup hard format attığımda hepsi gitmişti.Tekrar bunları kurmak istiyorum fakat telefondan güncelleme yapıyorum kullandığım hat üzerinden bağlanmaya çalışıyor.Bu güncellemeleri pc üzerinden nasıl kurarız ?
birşey değil canım..tşkkrlr n97 kullanırken de yardımcı olmuştu. işllh n86 da başarılı olurum. tşkkr
şifresiz ağ bulman gerekiyor..Wlan olmadan hiç bir şekilde güncelleme yapamazmıyız peki?
Oturduğum binada wlan ağı felan kullanmıyoruz kablo üzerinden çektiğimiz için.Modem kablolu modem yani ve sahibi de ben değilim.
Yani bir cafeye felan gidip oradan yapıcam anlaşıldığı kadarıyla.
Teşekkürler.
direk index yap bence benmde aklıma gelmisti ama bugunlerde yogunum urasmak istemiyorumnadir abi 5800 için özel paylaşımlar diye bir konu açmayı düşünüyorum,herkes çok beğenerek kullandığı program/oyun/tema ları yazsın en güzel olanları da ilk mesaja ekleyerek herkesin yararlanmasını sağlayalım diyorum ne dersin açayım mı?

gerek yok var o bölüm zaten..symbian os 9.4 programlar,oyunlar ve temalar bölümü var..