hiçbir sorun olmaz..güncellemeyi yap..sonra hard format ve eski kendi dil kodunu değiştir bu kadar...Nadircim Öpüorum Gözlerinden Çok Teşekkürler Sonunda Gordu 0591785 koduyla fakat bı sorum daha olucak benm telefon red. Black kod gırdık herhangı bır sorunla karsılasırmıyım ?
Bide Navi kodunu gırmedık nawıgasyonda bır sorun olurmu ? Şimdiden hersey ıcın tesekkurler
evet kardeşimTamamSon olarak emin olmak istiyorum.
Ekranın en üstünde rehber kişileri altında eposta ayarları yap diyor en altta 4 tane kısayol var. Saat eskisi gibi. Ve ana ekrana Accuweather gibi programları koyamıyorum? Widget ekleyemiyorum yani?
Her şey normal mi?

kaydetmesende olur zaten telefonun arkasında kayıtlıEski dil kodu ilk nns te değiştirdiimiz orda yazan kod değilmi
İiki onu kaydetmişim![]()

inşallah bir dahaki yazılım olursa eğer koyarlar..Peki teşekkürler. Keşke widget eklenebilseydi...

Hadi yhaevet kardeşim
--------------- Ekleme ---------------
kaydetmesende olur zaten telefonun arkasında kayıtlı![]()
Bunu bılmıodm işte 

kırmızı dil koduyla güncelle veya kırmızı kodu girip bi hard format deneBenim tema navigation teması oldu yani tamamen gri. Orjinal kırmızı temayı telefona, telefonu yavaşlatmadan yüklemek mümkün mü? Malum temalar telefonu yavaşlatıyor.