_gambit_
Üye
web beslemesi nedir bilmiyorum..widget telefonda menüde kısa yollar demek bazı sitelerin linkini an sayfaya eklemek demek..
teşekkür ederim açıklama için
web beslemesi nedir bilmiyorum..widget telefonda menüde kısa yollar demek bazı sitelerin linkini an sayfaya eklemek demek..
eskiden sadece Navi de sınırsız ve ücretsizdi şimdi bütün 5800 larda sınırsız oldu..arkadaşlar burda bahsedilen nedir : http://www.maxicep.com/teknoloji-ha...retsiz-yaya-ve-surucu-navigasyonu-299237.html
5800 Navigition Edition da zaten ücretsiz değilmi navigasyon
kişilere foto ekleyeceksin rehberden..Arkadaşkar bi sorum war
ben 5800 kullanıyorum ama çözemediğim bişi va
Beni Arayan kişilerin fotoları cıksın istiyorum ama yapamıyorum nasıl hallede bilirim bu sorunumu ??
Aleyküm selam..bana imei nonu özel mesajla at..ben alayım..ama sadece sana..S.Aleyküm nadir kardeş. ben ikinci bi el n95 8gb aldım. sertifika sorunu yaşıyorum. anlatmışsın forumda nasıl sertifika alınacağını ama ben anlamadım. bide öle nete çok girecek vaktim olmuyo yoğun çalışıyorum. hem bu sertifika alınca da nasıl olacak telefona mı atılacak nasıl yapılacak bilmiyorum bi yardım eder bi elimden tutarsan çok sevinirim. En kısa sürede senden bi yardım bekliyorum... Allah'a emanet ol... e mail adresimide vereyim... [email protected]..
Aleyküm selam..bana imei nonu özel mesajla at..ben alayım..ama sadece sana..
ya buraya vermen tehlikeli..bari profil mesajı at..
çok tşk ediyorum kardeş ama ben senin profile ne msj atabiliyorum nede pmden yazabiliyorum. yenisin diyo bana burdan yazsam sen aldıktan sonra mesajı silemezmiyim.. tekrardan çok teşekkür ededrim..