5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil..

vj_sinan

vj_sinan

Üye
Arkadaşkar bi sorum war
ben 5800 kullanıyorum ama çözemediğim bişi va
Beni Arayan kişilerin fotoları cıksın istiyorum ama yapamıyorum nasıl hallede bilirim bu sorunumu ??

xbetterx

xbetterx

Üye
arkadaşlar kolay gelsin, sitede biraz baktım ama bulamadım bende 5800 XM war telefonuma vide oynatıcı ve birkaç ek uygulama yüklemek istedim pek iç açıcı yorumlar göremedimde, acaba buradan link verebilme imkanımız varmı?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hoş geldin hemşerim Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5 Uygulamaları burada konularına göre kategorilere ayrılmış programları bulabilirsin...bir sorun olursa buraya bekliyoruz..

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşkar bi sorum war
ben 5800 kullanıyorum ama çözemediğim bişi va
Beni Arayan kişilerin fotoları cıksın istiyorum ama yapamıyorum nasıl hallede bilirim bu sorunumu ??
kişilere foto ekleyeceksin rehberden..

DeAtH aNgEl

DeAtH aNgEl

Üye
arkadaşlar bu garmin de gps bağlantısında kontör gidiyomu ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayır gitmez..uygulamalarda yer e gir..konumlama yöntemlerinden sadece tümleşik gps yi seç gitmez..

DeAtH aNgEl

DeAtH aNgEl

Üye
teşekkürler peki nokia maps te bu şekilde bi ayarlama yapabiliyormuyuz
?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu ayarı yapınca hepsinde geçerli oluyor..

white_prince

white_prince

Üye
S.Aleyküm nadir kardeş. ben ikinci bi el n95 8gb aldım. sertifika sorunu yaşıyorum. anlatmışsın forumda nasıl sertifika alınacağını ama ben anlamadım. bide öle nete çok girecek vaktim olmuyo yoğun çalışıyorum. hem bu sertifika alınca da nasıl olacak telefona mı atılacak nasıl yapılacak bilmiyorum bi yardım eder bi elimden tutarsan çok sevinirim. En kısa sürede senden bi yardım bekliyorum... Allah'a emanet ol... e mail adresimide vereyim... [email protected]..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
S.Aleyküm nadir kardeş. ben ikinci bi el n95 8gb aldım. sertifika sorunu yaşıyorum. anlatmışsın forumda nasıl sertifika alınacağını ama ben anlamadım. bide öle nete çok girecek vaktim olmuyo yoğun çalışıyorum. hem bu sertifika alınca da nasıl olacak telefona mı atılacak nasıl yapılacak bilmiyorum bi yardım eder bi elimden tutarsan çok sevinirim. En kısa sürede senden bi yardım bekliyorum... Allah'a emanet ol... e mail adresimide vereyim... [email protected]..
Aleyküm selam..bana imei nonu özel mesajla at..ben alayım..ama sadece sana..

white_prince

white_prince

Üye
:evet:
Aleyküm selam..bana imei nonu özel mesajla at..ben alayım..ama sadece sana..

çok tşk ediyorum kardeş ama ben senin profile ne msj atabiliyorum nede pmden yazabiliyorum. yenisin diyo bana burdan yazsam sen aldıktan sonra mesajı silemezmiyim.. tekrardan çok teşekkür ededrim..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:evet:

çok tşk ediyorum kardeş ama ben senin profile ne msj atabiliyorum nede pmden yazabiliyorum. yenisin diyo bana burdan yazsam sen aldıktan sonra mesajı silemezmiyim.. tekrardan çok teşekkür ededrim..
ya buraya vermen tehlikeli..bari profil mesajı at..

white_prince

white_prince

Üye
onuda denedim ama olmuyoo.. msn ekle istersen sonra silersinn olmazmı.. [email protected]

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
neyse hemen burdan ver 2 dakkadan sil..

white_prince

white_prince

Üye
silindii.. tekrardan çok saol..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici