5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
cevaplarsın arkadşaım tuş kilitliyken alarm ve aramalardan slide unlock tarzı yani parmak ile sağ tarafa ssürünce açılıyor..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..:oke:

llakin1907

llakin1907

Üye

telefon orjinal türkiyeden vodafon bayisinden aldım v31 güncellemesini bu şekilde yaptım v40 ı neden bulamıyor? :S

yardım edermisiniz bir sürü şey denmiş bu konuda pek anlayamadım neden başka bir programa ihtiyaç duyuyoruz neden bulamıyor bu ovi suite?

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
çünkü güncelleme o üretim koduna daha yasal olarak konmamıştır ilk sayfaya bakınız güncellemek isterseniz 9.mesaj yardımcı olur

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
canım kardeşim senin dil koduna güncelleme çıkmamış..ilk sayfada dil kodları verdim..ordan 9.cu mesajdaki gibi navi kodunu nemesisle kaydet sonra ovi suite ile tekrar güncellemeyi dene..

llakin1907

llakin1907

Üye
çünkü güncelleme o üretim koduna daha yasal olarak konmamıştır ilk sayfaya bakınız güncellemek isterseniz 9.mesaj yardımcı olur

canım kardeşim senin dil koduna güncelleme çıkmamış..ilk sayfada dil kodları verdim..ordan 9.cu mesajdaki gibi navi kodunu nemesisle kaydet sonra ovi suite ile tekrar güncellemeyi dene..

eyvallah, peki beklesem çıkar mı yakında acelesi yok nasılsa :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sen bilirsin çıkar tabii ki..

llakin1907

llakin1907

Üye
tamam çok teşekkürler...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil canım..

llakin1907

llakin1907

Üye
''Nemesis Service Suite Programını kurun ,Telefonu Pc Suite modunda bağlayın.Programı açıp sağ üst köşedeki büyüteçe tıklayın.Daha sonra "Phone İnfo" Seçeneğine tıklayın..Sağ tarafta "Product Data Edit" Kısmında alttaki "Read"a tıklayın..Üstteki "Product Code" kısmında "enable"a tıklayın Kullanmak istediğiniz Product Kodunu yazıp "Write"a tıklayın 3-5 saniye bekleyip programdan çıkın...''

aynen yaptım kod olarak ta 0573741 girdim hala bulmuyor benimki en son sürüm diyor :'(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Navi kodunu niye denemedin?

llakin1907

llakin1907

Üye
bir de öyle deneyeyim :S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
0591785..Turkey black..
0587676 Navi kodu..
bu kodlarda güncelleme var..

llakin1907

llakin1907

Üye

gene olmadı olmuyor :(:(

babay22

babay22

Üye
Arkadaşlar şu iphone tarzı tuş kilidi programlarının hangisi arkaplanda çalışıyor? yani menüye girdiğimde uygulamalar kısmında çalıştığı gözükmesin gizli olsun yani.

llakin1907

llakin1907

Üye
buldu sonunda v31 i bir daha güncelledim üstüne tekrar arattım oldu teşekkürler tekrar...

vuraldnz

vuraldnz

Üye
mümin sana özelden neden msj gonderemiyorum daha onceden gonderıyordum