5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet sınırsız oluyor kendim kullandım..

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
abi Hızır gibisin valla :D Nadir abi dedim sen geldin :)

ersera

Üye
teşekkür ederim saol

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
rica ederim umarım işinize yarar.. yardıma ihtiyacınız olursa burdaki diğer arkadaşlarım gibi ben de mutlaka yardımcı olacağız..

ersera

Üye
son bir soru daha sorabilirmiyim şimdi yükleme yapacağım benim sürüm 30 bu kodu nss pragramı ile 0587676 Euro2 Turkey Navi mi girerek güncelleme yapayım

by_sensei

Üye
5530 Kullanıcısıyım.
Gerekli Programları İndirdim Ve Yazılımımı Anlattıklarınız gibi Güncellemeye çalışıcam bakalım.
Emeğine sağlık kardeş.
Eğer becerebilirsem teşekkür de edicem :)))

ersera

Üye
ben başladım güncelleme buldu yüklüyor şu an bitsin foto da koyarım :)

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
kusura bakma kahvaltı yapıyordum cevap veremedim. evet nss ile navi kodunu değiştirdiysen güncellemeyi yaptıktan sonr verdiğim linkten navigasyon için bilgi alabilirsin. umarım işine yarar :)

--------------- Ekleme ---------------

5530 Kullanıcısıyım.
Gerekli Programları İndirdim Ve Yazılımımı Anlattıklarınız gibi Güncellemeye çalışıcam bakalım.
Emeğine sağlık kardeş.
Eğer becerebilirsem teşekkür de edicem :)))

herhangi bir sorun olursa burdayız :) sonucu paylaşırsan sevinirim

ersera

Üye
afiyet olsun benim az kaldı sonucu paylaşırım yardım için saolun resim ekleyeceğim bitince

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
teşekkür ederim :) bekliyorum iyi haberleri :D

ersera

Üye
işlem tmm teşekkür ederim yardımlar için resimde ekliyeceğim az sonra

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil canım..ne resmi ekleyeceksin?

ersera

Üye
evet bitti herşey çok güzel resimler çok net değil ama şu an benim gibi merak eden arkadaşlar için ekliyorum resimler kendi telimin : sorunsuz güncelleme yapılıyor daha sonra evden resim eklerim şu an işyerindeyim :)

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
hayırlı olsun :D telefon yeni galiba üzerindeki çizgili koruma hala duruyor :ehe

teşekkür ederim.. bir şeye ihtiyacın olursa burdan yardımcı olmaya çalışacağm tbi ben olmazsam arkadaşlar da burdalar..

ersera

Üye
çok teşekkürler tel yeni 1 aylık daha

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
çok teşekkürler tel yeni 1 aylık daha

artık seni de maxicep ailesine ekliyoruz o zaman :) emin ol bulduğun bulabileceğin en iyi site bu ve en iyi desteği burda bulacaksın. sitede daha aktif görmek isteriz :oke:

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
ya bu yeni versyon için hack ne zaman çıkar bilginiz yada tahmininiz vvarmı kötü oldu böyle

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
şu anda açıklanan v40 hacklenemiyor malesef HelloOx'un kendi sitesinden açıklandı.. o yüzden hacksiz idare edeceğiz gelişme olursa mutlaka paylaşılır

ersera

Üye
artık seni de maxicep ailesine ekliyoruz o zaman :) emin ol bulduğun bulabileceğin en iyi site bu ve en iyi desteği burda bulacaksın. sitede daha aktif görmek isteriz :oke:
inş görüşmek üzere daha navigasyonu sınırsız yapmak için başınızı ağrıtabilirim :) :ehe:ehe