selamlar arkadaşlar. n97deki mesaj yazarken ağırlaşması gibi sorunlar, düzeltilebilecek şeyler midir? yazılım güncellemeden sadece harita güncellemesi çıkıyor, bunları düzeltecek güncellemeler henüz yayınlanmadı mı? yoksa nadir arkadaşımızın ilk sayfada verdiği yöntemi izlemek şart mıdır n97 için? teşekkür ederim.
hoş geldin Korayımhayırlı olsun vatana millete

gokhan kardesım merabalar telefonda 2 gundur yavaslama soz konusu guncellmeyı yaptım v.40 formatlamak tek cozum sanırım
ben guncelleyemedım kusura bakma ılk kez yapıcam ama sıstem hata verdı..
Önemlı hata falan dıyor..
en dusuk sıstem belleqı 256 Mb olmalıdır ve ayrı pencerede sıstem onemlı hata algıladı diyor.. ne yapmam lazım..
selamlar arkadaşlar. n97deki mesaj yazarken ağırlaşması gibi sorunlar, düzeltilebilecek şeyler midir? yazılım güncellemeden sadece harita güncellemesi çıkıyor, bunları düzeltecek güncellemeler henüz yayınlanmadı mı? yoksa nadir arkadaşımızın ilk sayfada verdiği yöntemi izlemek şart mıdır n97 için? teşekkür ederim.
herhangi bir sorunun olursa da biz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. her şeyi sorabilirsinsağolasın Gökhanım Allah'a şükür..gece çalışıyorsun galiba?