exe dosyasını açacak program telefonda yok..rgo kitap uzantısı o da çıkmadı daha..arkadaşlar ben 5530 RGO ve EXE dosyalarını açacak bir program bulamadım bulduklarımı ise yükleyemedim bir türlü ya desteklenmiyor yada sertifika hatası diyor ne yapabilirim bi yardım lütfenn
nemesisi çalıştırınca nokia pc suite ile ilgili çalışan programları görev yöneticisinden kapat..sonra dil kodunu değiştirip güncelle..nadir abi ben bu yeni güncellemeyi kuramadım software updaterle yapayım dedim en son sürüm mevcut dedi ama sürüm v31 görmedi sonra o nss yi indirdim aama ondan sonra o sağ üstteki mercek işaretine tıklıyorum hiç bir şey gelmiyoo lütfen yardımcı olurmusun
ne dediğini anlıyorum ben de onun için çabalıyorum..pc yi yeniden başlat..Abi Kapadım Süiteyi Falan ama o merceğe tıkladığımda bir kaç saniye bekliyorr sonra hiç bir şey cıkmıyo demek istediğim bu
sağolasın...Arkadaşlar benim 5800 web sayfası bazı siteerde kapanıyordu
operana 5 mini beta 2 kurdum saatlerce nette dolaştım hiç bi şekilde atmadı, özellikle attığını bildiğim sitelere girdim yinede sorun olmadı, eğer aynı sorunu yaşıyan arkadaşlar var ise
operana 5 mini beta 2 kurup denemelerini öneririm
hayır izlenmiyor..skyfire verildi..epzilonom verdi onun konusuna bakın..kardeş bu opera mini 5 beta ile video izleye biliyomusun peki
arkadaşım nemesis proğramıyla dil kodunu değiş öyle güncellearkadaşlar telefondan bir türlü güncelleme yapamıyorum hep eski versiyonu buluyor işletim sistemim windows 7 herşeyi denedim ama olmuyor.Wi-fi ile de deniyorum güncelleme yok diyor ne yapmam gerek bir yardımcı olumusunuz.