5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
öyle yapar birkaç defa dene..dil kodunu değiştirdin mi?

aslan00007

Üye
eed red bnmkı yptım surklı kptyrr

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uygun güncellemeyi indirdiğinden emin misin?

aslan00007

Üye
eed

0559083: Euro2 Turkey RED

31.0.101 [suankı 30.]

Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Asic CMT: Verifying communication to device...
Getting product info...
Scanning image files...

dıyor snra telefn kapnyr hata veryr

ERROR: Failed to set phone to flashmode

bunu yazıyr ??

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sana daha kısa yolu söyleyim..nemesisle navi kodunu kaydet ilk sayfa 9.cu mesajda anlattım..sonra Nokia Software Upadater ile güncelle..sen uygun güncellemeyi indirmemişsin ki?

aslan00007

Üye
uygun güncellme derkn ?

Nokia Software Upadater yptqmdada telefn kpnyr ole klyr

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
görev yöneticisinden nokia pc suite ile ilgili çalışan ne varsa kapat sonra Nsu ile güncelle..

aslan00007

Üye
tmm nss gunclledım kodu 0559083 yptm
suan kodundn nokia software upta.. yapyr guncllıyor 137 mb dsya ındryr dns 4.2.2.1 yptım o seklde telefn kpanırsa npym ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kapanmaz İnşallah..

mustafa

mustafa

Üye
arkadaşın anlattığı sorun benim daha önce yaşadığım sorun. güncellemeyi bilgisayara indiriyor 15 dakika kaldı diyor telefon kapanıyor tekrar açılması gerekiyor telefonun ama açılmıyor bu nedenle hata veriyor... bunu bi türlü çözemedik. çakışma falan mı oluyor anlamıyorum. bu yüzden bilgisayara format atmıştım bi kaç kez :D arkadaşım format at pc ne. ve program falan yüklemeden oviyi yükle telefon için gerekli driverları bulsun yüklesin bilgisayar ondan sonra yeniden güncelleştirmeyi dene. win7 kullanırsan daha az sorun alırsın bu da bi bilgi...

aslan00007

Üye
formtı 3 qun once cektm baklım ındryr hala nlck ztn eqer yıne hata verrse uqrsmıcm artk yeter ya

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
canım şu yazılarını Türkçe yazarsan anlayacağım..beklemek zorundasın stress yapma iner..

aslan00007

Üye
ya aL işte yıne aynısı ındrdı snra 15 dk kaldı dedı snra cıhaz kurtarma dedı butun yolları denedım olmadı suan telefonda kapalı kendılıgınden acılmasını beklıcem acılmadı yıne aynısı oldu v30. kaldım yuksltemeıdm bı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yarın bir teknik servise götür orda yüklesinler yoksa telefondan olacaksın..

mustafa

mustafa

Üye
ya aL işte yıne aynısı ındrdı snra 15 dk kaldı dedı snra cıhaz kurtarma dedı butun yolları denedım olmadı suan telefonda kapalı kendılıgınden acılmasını beklıcem acılmadı yıne aynısı oldu v30. kaldım yuksltemeıdm bı

canını sıkma arkadaşım. dediğim gibi. mesela benim pc de iki işletim sistemi var xp ve win7. xp de senin dediğin sorunla karşılaşıyorum ama win7 de çok rahat yeni versiyonu yüklüyorum. bak olay şurda. 15 dakika kaldı deyip telefon kapanıyor ya orda telefon için yeni bir driver yüklüyor adı da rom la ilgili bi şeyler işte o driverda hata verirse sorun oluyor. win7 kurma imkanın varsa kur yoksa format at xp kur anakartın driverlarını yükle ve oviyi kur. virüs programı falan yüklemeden ve güvenlik duvarını kapatarak dene. inşallah olur... aynı sorun şu an kuzenimde var. o da bana geldi şunu güncelle diye. güncelledik benim pc de.

aslan00007

Üye
tamam yınede saolun

mustafa

mustafa

Üye
bu sorunun çözümünü bulup konu şeklinde açıklamasını yapacağım İnşallah. sende sağol arkadaşım

zgrzncn5

zgrzncn5

Üye
ya ben daha önceden yazmıştım nadir kardeşim.ben kendi telefonuma n-gage uygulamasını nerden indirirsem indirim 'please reboot your device after installation' diye bir uyarı çıkıyor.ardından cihazı kapatıp yeniden açıyorum.uygulama yüklü uygulamalar adlı yerde gözüküyor ama ikonu olmadığı için açamıyorum bir yardım ederseniz.halledemedim gitti :S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla n-gage olayı olmuyor boşuna uğraşma..

zgrzncn5

zgrzncn5

Üye
nedne ama tam anlamadım telefonu ilk aldığımda yükledim 1.20 vewrsiyonunu oldu 1.30 olmuyor şimdi 1.20 de gitti :off:

--------------- Ekleme ---------------

bu sorunu çözen arkadaşım var mı