5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Progressivity

Progressivity

Üye
yaşasın ya güncelliyorum su anda :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mümin nasıl güncelliyorsun..Nsu ile mi?

Progressivity

Progressivity

Üye
evet hocam NSU ile güncelliyorum yazılımı indiriyor şuan :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam...sağolasın..kinetik scrolling eklenmiş gözünüz aydın..

cabbar007

cabbar007

Üye
pc suite ile güncellemekteyim:D:D

wairhumer

wairhumer

Üye
arkadaslar benım wıreless la ılgılı bır sorunum war 5800 kullanıcısıyım yenıyım bu telefonda sorun su her modemıme baglanıyorum wıreless la sıteye gırecegım zaman ag gecıdı cevap vermıyor dıyor sıtede bırsey gordum ıp adressı dns olayı fln onu harfıyen yaptım fakat olmadı sorun hala devam edıyor yardımlarınız ıcın sımdıden tskrler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
onalrı bırak yani dns falan..ayarlardan bağlantıya girip wlandaki bütün kayıtlı ağları sil..kullanmak istediğin ağı yeniden belirle..

wairhumer

wairhumer

Üye
onuda yaptım :(

666serkan666

Üye
NADİR abi veya ilgili arkadaşlar ben telefonu daha almadım almam cok yakındır fakat bu güncelleme işi cok karışık bi türlü anlayamadım şimdi v31 nerden bulupta nasıl yuklucez hiç bi bilgim yok direk nokianın sitesine girsek ordan nsu indirsek ordaki talimatlara uyarak yapsak dogru olmazmı DEDİM KİMSE Bİ CVP VERMEDİ BİDE ŞİMDİ YENİ FW CIKTI FİLAN DİYORSUNUZ BİRİ İLK SORUMA HEMDE FW NE DEMEK OLDUGUNA CEVAP VEREBİLİRMİ ACABA TEŞEKÜRLERR!!!

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
NADİR abi veya ilgili arkadaşlar ben telefonu daha almadım almam cok yakındır fakat bu güncelleme işi cok karışık bi türlü anlayamadım şimdi v31 nerden bulupta nasıl yuklucez hiç bi bilgim yok direk nokianın sitesine girsek ordan nsu indirsek ordaki talimatlara uyarak yapsak dogru olmazmı DEDİM KİMSE Bİ CVP VERMEDİ BİDE ŞİMDİ YENİ FW CIKTI FİLAN DİYORSUNUZ BİRİ İLK SORUMA HEMDE FW NE DEMEK OLDUGUNA CEVAP VEREBİLİRMİ ACABA TEŞEKÜRLERR!!!
cevapladım ama görmemişsin..Nokia Software Updater ile güncellenir..yüklemesi basittir zaten..fw telefonun yazılımı demek...Nsu kendisi buluyor fw yi..

666serkan666

Üye
Peki teşekür ederim nadır abi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil canım..

wairhumer

wairhumer

Üye
arkadaslar yok mu aranızda bu ag gecıdı cevap vermıyor sorununun cozumunu bılen bırı cok lazım bı yardım ltfn :S:S:S

666serkan666

Üye
Bu son fw yani bundan başka olmayacakmı ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaslar yok mu aranızda bu ag gecıdı cevap vermıyor sorununun cozumunu bılen bırı cok lazım bı yardım ltfn :S:S:S
valla canım ben senin sorunu yaşadım birkaç kez ama sorunu çözmüştüm..nasıl yaptığımı hatırlamıyorum..

selim6186

selim6186

Üye
ağ geçidi cevap vermiyor diyorsa şifreyi yanlış yazmışsın demektir...şifreyi kontrol edip tekrar dene

wairhumer

wairhumer

Üye
ne kodu ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
senin ağının şifresi..

wairhumer

wairhumer

Üye
benden ağla ilgili birşey istemiyor kı yaptıgım ayarlamalarda ıp ıstıyor onu son hanesı degısıp yazdım alt ağ maskesını de yazdm bırde pc ıpsını yazıp dns yazdım o kadar sıtede o kadarı wardı yaptım sorunun cozulmesı lazım dıyorlar ama cozulmedı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benden ağla ilgili birşey istemiyor kı yaptıgım ayarlamalarda ıp ıstıyor onu son hanesı degısıp yazdım alt ağ maskesını de yazdm bırde pc ıpsını yazıp dns yazdım o kadar sıtede o kadarı wardı yaptım sorunun cozulmesı lazım dıyorlar ama cozulmedı
canım senin ağın wirelessli değil mi? öyleyse o ip leri falan kaldır sadece ağ şifreni gir..