Selam arkadaşlar...n97 ye uyumlu video programı arıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz...diziport canlıdizi ve facebooktaki videoları izlemek için ve wındows massenger programıda arıyorum...lütfen(
facebooktaki videolar icin de vtap diye bir program var onu dene. direkt olarak facebook sitesinden video izlemenin henuz kesin bir cozumu yok.Facebook ve diğer video içerikli siteler için şu program var. Final sürüm değil ama yine de idare ediyor.
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-web-browser-youtube-video-izleme-287838.html
kardeşim telefonunun product kodunu orjinaliyle nemesis suite programıyla değiştir..sonraLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızile yeniden versiyon yükle..

rm kodları dil kodlarıyla uyumlu olarak değişir..phoenixin kendisi firmware download etmez ilk sayfada navifirm adlı bir program verdim onunla telefonunuzun rm koduna göre bakıp firmware indirebilirsiniz..tellerin rm kodlari farkli olmasi bir sorun teskil eder mi nsu icin ?
birde phoneixin kendisiyle internet uzerinden firmware download edilebiliyormus. bu islem nasil gerceklesiyor bilen var mi![]()