5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

pekerdem

pekerdem

Üye
arkadaslar daha once de sorulmus olabilir ben daha dun uye oldum ve baska bir konuyu en basından (78sayfa) takip edince artık gozlerim almıyor. sunu merak ediyorum navi ile xpress music edit in ne farkı var yardımcı olursanız sevininirim saygılarımla

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
navi kodu sayesinde Nokia Maps ile sınırsız navigasyon yapabiliyorsun...

pekerdem

pekerdem

Üye
saolasın cevap verdiğin için...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil kardeşim..

zgrzncn5

zgrzncn5

Üye
bide nadir kardeşş bişey daha sorcam . N97 'de yeni N-Gageyi indirip yüklüyorum hata veriyor.ve program yüklü gözükmüyor.doğal olarak açılmıyor.bir yardım ederseniz.

--------------- Ekleme ---------------

ngagein kendi sitesinden indirdim.telefondan indrdim.telefounu n güncelleme bölümünden indirdim.ama olmuyor.
Şu hatayı veriyor:
Please reboot your mobile after installation

Please reboot your system after installation diye hata veriyor özür dilerim.bir ilgilenirmsnz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim telefonun hackli olacak bir de oyunlar bölümünde patch verilmişti onu yükleyeceksin..

atkn12

Üye
sa kardes benım bır sorunum war
cogu seyı yuklerken sertıfıka hatası alıorum tel : 5530

mkk1971

Üye
erinmeden 89 sayfayı okudum bayagı bir saatimi aldı ama sagolasın çok şey öğrendim
sınırsız nokiamap naviyapmak için şu işlem sırasını izleyecegiz
1. sertifika al
- sertifikayı yükle
2. nsu ile güncelle
- navi koduyla güncelle
3. map 3.01 yükle
4. nmu ile haritayı güncelle
5. tekrar orjinal kodu yaz

anlamışmıyım hata varsa düzeltirmisin!!

carlp

Üye
arkadşlar oviye giremiyorum acmıyor telefon..sunucya baglanamıyor dıyor..ayrıca indirme bolumunde yer alan ovı ıkonundan grmeye calışıtıgmda ıse dosya bulunamıyor yazıyor. ne yapmam gerekıyor..bı calışma felan olablrmıı ovıde..telefon 5800..bı yardmcı olrsanz sevnrm..nadir kardeş yardımını beklıyorm.selamlar saygılar...

Progressivity

Progressivity

Üye
nasıl bir bağlantıyla bağlanıyorsun wireless ile mi şebeeke üzerinden mi bağlantı ayarlarında bi sorun olabilir ben girebiliyorum ovi ye ovi store ikonu çalışmıyorsa telefondan kaldır programı ovi ye gir ovi store uygulamasını indir yeniden kur yani

atkn12

Üye
kardeş 5530 için sertıfıka yoq

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
seritifikayı kendin imei nosunu verip alacaksın opda dan al..

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
navi kodu sayesinde Nokia Maps ile sınırsız navigasyon yapabiliyorsun...

nadir ben navi koduyla flaşladım daha önce ama sınırsız olmadı tekrar normale döndüm. nerde hata yapmış olabilirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim verdiğim sonu 441 ile biten bir program verdim onu denedin mi? haritayıda vermiştim..

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
benim verdiğim sonu 441 ile biten bir program verdim onu denedin mi? haritayıda vermiştim..

o zamanlar cahildik nadir :D yok denemedim. neyse bi daha kafam atarsa tekrar flaşlar senin verdiğin programları kullanırım. sen bu konuda gerçekten iyi bir referanssın. zaten şurda duruyosam en büyük sebebi senin yardımlarındır..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu güzel iltifatların için sağolasın..keşke o zaman deneseydin..inan ben telefonu aldığımdan beri sınırsız kullandım..kullandığım bütün programları da burda paylaştım..

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
iltifat değil gerçek valla (: usta çırak ilişkisi güzel aile gibi burası :D kimsede art niyet yok. burdan ben de bikaç arkadaşa yardımcı olma fırsatım oldu. Allah razı olsun. zaten bişeye ihtiyacım olduğunda bulamazsam ilk senin başını ağrıtıyorum (:

nadir realplayer kullanarak internetten radyo dinlemek istiyorum Türk radyoları. bazılarının internettn pls dosyalarını almıştım ama bu işime yarar mı? ne yapmam gerekiyor? nokianın kendi sitesinden baktım internet radyosu için uygulama vermişler ama 5800 için yok malesef. farklı modeller için olandan bikaç tane denedim belki olur diye ama malesef sonuç alamadım :/

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet 5800 da en büyük eksiklerden biride internet radyo olmaması..bende çok uğraştım ama olmadı..işin açığı real playerı hiç kullanmadım..İnşallah en kısa zamanda güzel bir internet radyo çıkarılır..

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
ben çözdüm olayı şimdi (: herkesle paylaşalım.

arkadaşlar öncelikle dinlemek istediğiniz radyonun sitesinden winampta dinlemek için pls dosyaları var onları indiriyoruz daha sonra bunları telefona kopyalayın. yazı olarak görecektir pls dosyasını açıyoruz ve içindeki bağlantı adresini realplayırı açıp akış bağlantılarından yeni oluşturup bağlantı adresi olarak kopylıyoruz ve dinlemeye başlıyoruz. hepsi bu kadar (: güle güle kullanın

konu olarak da açayım.