ayarlardan bağlantıya gir orda hedefler var onu açınca kaydettiğin ağlar gözükür ordan sileceksin..arkadailar n97 de bir modemi tanıttım ve ondan internete giriyordum fakat modemin koduni değiştirdikten sonra ağ geçidi cevap vermiyor diyor.Bence modemi unutturursam tekrar tanıttığımda kodu yazar ve girerim.Ama modemi nasıl telefona unutturacağımı bulamadım yardım edebilirseniz mutlu olurum
birşey değil canım..çok teşekkür ederim
ilk sayfada senin telefonunun yeni versiyonunu verdim onu indir phoenix ile güncelle..ya da Nokia Software Updater ile yeniden yükle seçeneği çıkıyorsa onunla yükle..ARKADASLAR N97 CEP TELEFONUMA Nemesis Service Suite (NSS) programı ıle turkce kod yukledım fakat kodu gırdıkten sonra anladıgım kadarıyla tekrar nokia software den yazılım yuklemek gerekıyor turkce olabılmesı ıcın ama ben kodu yukledıkten sonra yazılım yukleyemıyorm cunku versiyonum yenı ve yenı oldugu ıcın yuklemıyor bu ışten anlayan arkadaslar lutfen yardım etsın eskı versıyona donmemın bır yolu varmı yada başka bır caresı telefonu turkceye cevırmem lazım
ilk sayfada senin telefonunun yeni versiyonunu verdim onu indir phoenix ile güncelle..ya daLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızile yeniden yükle seçeneği çıkıyorsa onunla yükle..
canım ilk sayfada ilk mesajda var dikkatli bakarsan görürsün..sağol abi bi deniyeyim..
--------------- Ekleme ---------------
nadir abi phoenix i nerden bulacam araştırdım bulamadım link verebilirmisin
düşük versiyonu değil aynı versiyonu..nadır hocam bende 20.0.027 yuklu yanı ana sayfada verdıgın yıne dusuk versıyonu nokıa software updater de tekrar yukle yada yukle secenegı cıkmıyor en guncel versıyon yuklu dıyor bu yuzden yukleme yapılmıyor
birşey değil canım..benim için bir zevk..çok sağol nadir abi yaa
canım ilk sayfada ilk mesajda var dikkatli bakarsan görürsün..
--------------- Ekleme ---------------
düşük versiyonu değil aynı versiyonu..
evet seninki 20.0.027 iken benim verdiğim 019 olduğu için yapmıyor ben neti bir araştırayım bulursam linki vereceğim..nadir hocam yuklemeye calısıyorm bu uyarıyı verıyo
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8401227a (-2080300422)
Flash: Phone reported that it does not allow to flash SW becasue it is older than existing.
evet seninki 20.0.027 iken benim verdiğim 019 olduğu için yapmıyor ben neti bir araştırayım bulursam linki vereceğim..