5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

NoName1

Üye
saol dostum. bu programlar için sertifikaya gerek yoksa hack işine hiç girmiyim. imei noyu vermek pek içime sinmedi. hangisi güzel ve kullanıslı bu programlardan. son sürümleri nelerdir acaba. link verebilrmisin mümkünse

KENY15

KENY15

Üye
arkadailar n97 de bir modemi tanıttım ve ondan internete giriyordum fakat modemin şifresini değiştirdikten sonra ağ geçidi cevap vermiyor diyor.Bence modemi unutturursam tekrar tanıttığımda şifreyi yazar ve girerim.Ama modemi nasıl telefona unutturacağımı bulamadım yardım edebilirseniz mutlu olurum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadailar n97 de bir modemi tanıttım ve ondan internete giriyordum fakat modemin koduni değiştirdikten sonra ağ geçidi cevap vermiyor diyor.Bence modemi unutturursam tekrar tanıttığımda kodu yazar ve girerim.Ama modemi nasıl telefona unutturacağımı bulamadım yardım edebilirseniz mutlu olurum
ayarlardan bağlantıya gir orda hedefler var onu açınca kaydettiğin ağlar gözükür ordan sileceksin..

KENY15

KENY15

Üye
çok teşekkür ederim

___Cept___!.

___Cept___!.

Üye
5800 ve n97 kullanıyorum arada girer bakarım bende :)

_GİZEMLİ_

Üye
raporlar açık mesajı yazıyor mesajım gidiyor ancak iletildiği halde beklemede yazıyor ve iletildi yazmıyor nedendir acaba bir iki gündür böyle:(

5800 5800 XM red var:(

toligargala

toligargala

Üye
nadir abi yardım... ben aranıza yeni katıldım abi telefonuma güncelleme yapamıyorum ilk sayfadaki söylenen leri yaptım olmadı telefonu kurtar bölümü geliyor şu an yüklü olan yazılım v30.0.011 yardımını bekliyorum abi telefon 5800

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
phoenixle yap başka çaren yok..

ANIL2

Üye
ARKADASLAR N97 CEP TELEFONUMA Nemesis Service Suite (NSS) programı ıle turkce kod yukledım fakat kodu gırdıkten sonra anladıgım kadarıyla tekrar nokia software den yazılım yuklemek gerekıyor turkce olabılmesı ıcın ama ben kodu yukledıkten sonra yazılım yukleyemıyorm cunku versiyonum yenı ve yenı oldugu ıcın yuklemıyor bu ışten anlayan arkadaslar lutfen yardım etsın eskı versıyona donmemın bır yolu varmı yada başka bır caresı telefonu turkceye cevırmem lazım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ARKADASLAR N97 CEP TELEFONUMA Nemesis Service Suite (NSS) programı ıle turkce kod yukledım fakat kodu gırdıkten sonra anladıgım kadarıyla tekrar nokia software den yazılım yuklemek gerekıyor turkce olabılmesı ıcın ama ben kodu yukledıkten sonra yazılım yukleyemıyorm cunku versiyonum yenı ve yenı oldugu ıcın yuklemıyor bu ışten anlayan arkadaslar lutfen yardım etsın eskı versıyona donmemın bır yolu varmı yada başka bır caresı telefonu turkceye cevırmem lazım
ilk sayfada senin telefonunun yeni versiyonunu verdim onu indir phoenix ile güncelle..ya da Nokia Software Updater ile yeniden yükle seçeneği çıkıyorsa onunla yükle..

ANIL2

Üye
ilk sayfada senin telefonunun yeni versiyonunu verdim onu indir phoenix ile güncelle..ya da ile yeniden yükle seçeneği çıkıyorsa onunla yükle..

nadır hocam bende 20.0.027 yuklu yanı ana sayfada verdıgın yıne dusuk versıyonu nokıa software updater de tekrar yukle yada yukle secenegı cıkmıyor en guncel versıyon yuklu dıyor bu yuzden yukleme yapılmıyor

toligargala

toligargala

Üye
sağol abi bi deniyeyim..

--------------- Ekleme ---------------

nadir abi phoenix i nerden bulacam araştırdım bulamadım link verebilirmisin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağol abi bi deniyeyim..

nadir abi phoenix i nerden bulacam araştırdım bulamadım link verebilirmisin
canım ilk sayfada ilk mesajda var dikkatli bakarsan görürsün..

nadır hocam bende 20.0.027 yuklu yanı ana sayfada verdıgın yıne dusuk versıyonu nokıa software updater de tekrar yukle yada yukle secenegı cıkmıyor en guncel versıyon yuklu dıyor bu yuzden yukleme yapılmıyor
düşük versiyonu değil aynı versiyonu..

toligargala

toligargala

Üye
çok sağol nadir abi yaa

ANIL2

Üye
canım ilk sayfada ilk mesajda var dikkatli bakarsan görürsün..

düşük versiyonu değil aynı versiyonu..

nadir hocam yuklemeye calısıyorm bu uyarıyı verıyo

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8401227a (-2080300422)
Flash: Phone reported that it does not allow to flash SW becasue it is older than existing.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nadir hocam yuklemeye calısıyorm bu uyarıyı verıyo

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8401227a (-2080300422)
Flash: Phone reported that it does not allow to flash SW becasue it is older than existing.
evet seninki 20.0.027 iken benim verdiğim 019 olduğu için yapmıyor ben neti bir araştırayım bulursam linki vereceğim..