5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

vuraldnz

vuraldnz

Üye
biraz uzun sürecek ama yapacağız..navi koduna dokunma o dursun..ilk önce nokia pc suite ile diğer nokia programlarını kaldır..burdan phoenix i indir kur..sonra yeniden pc suite i kur ve telefonu pc ye tanıt..pc suite telefonu görsün..sonra
bunları indir..bunlar son sürüm..bunları pc ye yükle ve phoenix ile telefonu güncelle..phoenixin kullanımı için buraya bak..hadi kolay gelsin bekliyorum..
nadir hocam senin burda anlattıklarını da yaptım ama yine gps bekleniyor diyor kalıyor başkada bişey olmuyor.

drmmr14

Üye
:oke::oke::oke: teşekkür ederim dostum..cevabın tam yerinde..

rica ederim...

--------------- Ekleme ---------------

Nadir üstad sana Ndrive programını soracam kayseride kullanıyorsun sanırım Türkiye haritası nasıl ayrıntılı mı

myhopes

Üye
öncelikle şunu söylemek istiyorum 5530, 5800 kadar çıkmış programı yok sanırım .. navigasyonu tam bilmediğim için anlıyamadım ben bi kaçtane harita yükledim google maps v.s yani 5530 da navigasyon varmı tam olarak nedir bide 5530 un fazla programı yok galiba ...

drmmr14

Üye
5530da dahili gps olmadığı için navigasyonu ancak harici bir gps cihazı alarak yapabilirsin,..

ayrıca telefonunun tüm özellikleri burada

myhopes

Üye
youtube videoları izlenebilirmi tlf içinde bi sürüm var ama yasaklı olduğu için açmadı ben başka yükledim bağlantı hatası verdi şimdi burda vrap diye bişey gördüm onu yükledim bi video açtı ama mesela kurtlarvadisi arattım buldu ama error 34 hatası verdi ...

kralsayko

kralsayko

Üye
birşey değil..5800,N97 gibi telefonlar yeni symbian versiyonlu oldukları için onlara uygun programlar daha tam çıkmadı ..

demiştin h....uygun bir avi oynatıcı varmı N97 için...ben şimdilik formülü buldum smart movie nin 4.00 4.10 ve 4.15 programlarını aldım telefonuma mesela 4.00 kapatıyor kendini onu kaldırıyorum 4.10 u kuruo ona geçiyorum oda kapatıyor,onuda kaldırıp 4.15i kuruyorum ...bu zaman zarfındada filmleri izleyebiliyorum .bu kapatma süreleride hemen hemen 24 saat gibi..zaten bir film izlemek içinde yeterli...N97 de aynı sorunu olan arkadaşlar benim yaptığım gibi yapın..isteyen olursa dosyalarıda size verebilirim..yani böyle nadir abi...varmı daha iyisi elinde..şimdiden teşekkür ederim....:box

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

drmmr14

Üye
youtube videoları izlenebilirmi tlf içinde bi sürüm var ama yasaklı olduğu için açmadı ben başka yükledim bağlantı hatası verdi şimdi burda vrap diye bişey gördüm onu yükledim bi video açtı ama mesela kurtlarvadisi arattım buldu ama error 34 hatası verdi ...

forumda opera mini programını araştır onu indir real player ile hq videolar izleyebilirsin kolay gelsin...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aynen böyle devam ediyoruz arkadaşlar..emeği geçen herkese teşekkür ediyorum..

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
bende 5800 xm blue var müzik çaları açınca eskiden durdur duraklat ve başlat ikon olarak görünüyordu ancak birkaç gün sonra onlar yazıya döndü PREV PAUSE NEXT oldu telefonun dili Türkçe ama bu yazılar ingilizce ayrıca yazı olmasını istemiyorum tekrar ikon olmasını istiyorum versyon atayım dedim 130 mb lik şey doldu ve nokia sowtware updater cihazınızı algılamadı dedi

yazılım güncellendi bakayım oldu mu

olmadı ya

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benimki ikon şeklinde ve yazılımım son versiyon..

erkantan2000

erkantan2000

Üye
Evet kardeş dediğini yaptım sadece haritayı cities klasörüne attım oldu.Navgasyon tamam sayende çok sağol.
Ne varsa memleketin ögretmenlerinde var.Gözümüz arkada değil çocuklarımız emin ellerde.
Sağlıcakla kal.Allaha emanet ol...

Nadir Hocam yine ben....
o gün olmuştu bugün tekrar denerken navi rotayı belirleyip bayan yönledirirken tekrar güncelleme yapıp ücret ekranı geliyor biz bu navigasyonu para vermeden kullanamayacağız herhalde.
Selamlar.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nadir Hocam yine ben....
o gün olmuştu bugün tekrar denerken navi rotayı belirleyip bayan yönledirirken tekrar güncelleme yapıp ücret ekranı geliyor biz bu navigasyonu para vermeden kullanamayacağız herhalde.
Selamlar.
Telefonunu Navi koduyla güncellemiştin değil mi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet tema falan hepsi değişti.Yalnız senin verdiğin maps 3 atamamıştım.
kardeşim sen benim verdiğim programı kurmayı dene sertifikalayıp kuracaksın olmazsa orda başka programlar var onları dene..

erkantan2000

erkantan2000

Üye
kardeşim sen benim verdiğim programı kurmayı dene sertifikalayıp kuracaksın olmazsa orda başka programlar var onları dene..

Tamam programı sertifikalayıp öyle denemiştim ama olmamıştı.cepiçindeki haritayı kaldırıp öyle denesek olur mu? Telefonun içindeki haritayı nasıl kaldırırım.Yüklü programlar içerisindeki Nokia Maps mı onu kaldırsam olur mu?
Selamlar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamam programı sertifikalayıp öyle denemiştim ama olmamıştı.cepiçindeki haritayı kaldırıp öyle denesek olur mu? Telefonun içindeki haritayı nasıl kaldırırım.Yüklü programlar içerisindeki Nokia Maps mı onu kaldırsam olur mu?
Selamlar
onu kaldıramazsın..

AhmetOktay

Üye
sonunda oLdu başardım nadir hocam saoLasın çokta basit bi oLaymış dün nasıL yapamadım onu bn anLamadım saLakLıqıma doymayım :)) tşk. etmmm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sonunda oLdu başardım nadir hocam saoLasın çokta basit bi oLaymış dün nasıL yapamadım onu bn anLamadım saLakLıqıma doymayım :)) tşk. etmmm
ben sana demiştim değil mi sinirin bozulduğu için yapamadın dün...navi kodunu kullandın değil mi?

AhmetOktay

Üye
ben sana demiştim değil mi sinirin bozulduğu için yapamadın dün...navi kodunu kullandın değil mi?

0587676 Euro2 Turkey Navi
bundan bahsediosan hocam bundan kullanmadım.. iLk red için olan kodla yaptım