5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yaptım abicim yapmam mı yaa şuan bunaLıma qirdim beynim döndü yok olmuo sabahtan beri muhabbeti araştırıorm yapmaya çalışıorm senn yazdıklarınıda harfiyen uyquladım yok yine olmuo
evet psikolojini anlıyorum..şimdilik bırak o zaman sabah yeniden sağlam kafayla yaparsın..ben de bu durumları çok yaşadım..siniri bozulunca yapamıyor insan..

AhmetOktay

Üye
tamam abicim saol şimdilik yine dediqini uyquLuorm qörüşmek üzere bn yine seni rahatsız ederim :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam bekliyorum ama yapacaksın yarın daha dikkatli yaparsın..

aulu

Üye
AhmetOktay kardeş Allah kolaylık versin. Ama üzülme mutlaka çözersin. Küçük bir hata var ama gözükmüyor. Kendini üzme ne sorunlarla karşılaştık da çözüldü...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
AhmetOktay kardeş Allah kolaylık versin. Ama üzülme mutlaka çözersin. Küçük bir hata var ama gözükmüyor. Kendini üzme ne sorunlarla karşılaştık da çözüldü...
evet haklısın..

SERSEM35

Üye
nadir dostumuz,

n97 ye yeni hard format attım ve tertemiz bir sayfa açtım,ama ben su navigasyon olayını çözemedim eğer uygunsan ne yapmam gerektiğini en baştan alabilirmiyiz,şimdiden teşekkrler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nadir dostumuz,

n97 ye yeni hard format attım ve tertemiz bir sayfa açtım,ama ben su navigasyon olayını çözemedim eğer uygunsan ne yapmam gerektiğini en baştan alabilirmiyiz,şimdiden teşekkrler
uygunum bekliyorum..

SERSEM35

Üye
merhaba nadir..
ben öncelikle 5800,5530 ve N97 Fun Club!!! burdan 9.cu mesajdaki gibi navi koduyla telefonunuzu yeniden güncellerseniz navigasyon sınırsız arkadaşlar..

navi koduyla yükleme işini çözemedim

--------------- Ekleme ---------------

ya da ben navi koduyla yukleme yapmalımıyım...?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
merhaba nadir..
ben öncelikle 5800,5530 ve N97 Fun Club!!! burdan 9.cu mesajdaki gibi navi koduyla telefonunuzu yeniden güncellerseniz navigasyon sınırsız arkadaşlar..

navi koduyla yükleme işini çözemedim

ya da ben navi koduyla yukleme yapmalımıyım...?
kardeşim o kodlar 5800 için senin telefonun N97 için seninkine uymaz yani..nette dolaşırken N97 ile birlikte 2 sene Nokia Ovi Maps kullanım hakkı veriliyormuş sende öyle bir durum var mı? yoksa sitede benim verdiğim NDrive 3.5.27 yi yükle..Garmin ve Sygic programlarıda var onları da yükleyebilirsin..http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-harita-gps-navigasyon/yeni-ndrive-3-5-27-s60v3-v5-258107.html buradan indirip kurabilirsin..

SERSEM35

Üye
yani sizin kullandığınız navigasyonu kullanmam mümkün değil.. anladığım kadarıyla

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yani sizin kullandığınız navigasyonu kullanmam mümkün değil.. anladığım kadarıyla
evet maalesef..nokia kendisi 5800 navigator çıkardı o telefonla sınırsız navigasyon hakkı verdi bizde onun kodunu girip navigasyonu sınırsız kullanıyoruz..kendi dil kodumuzla sınırsız olmuyor anlıyacağın..sen dediğim gibi diğer programlara yönel..ben neti araştırıyorum öyle birşey bulursam buraya eklerim..

SERSEM35

Üye
peki bu türkçe ve sınırsızmıdır?

.Yeni NDRIVE 3.5.27 s60v3/v5 burada birçok harita ve ses dosyaları mevcut..hangilerini indirmeyelim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
peki bu türkçe ve sınırsızmıdır?

.Yeni NDRIVE 3.5.27 s60v3/v5 burada birçok harita ve ses dosyaları mevcut..hangilerini indirmeyelim
evet Türkçe ve sınırsız..ilk sayfada ana programı,Türkçe ses dosyasını ve Eastern Europa dosyalarını indireceksin kurulumu da anlattım orda..

SERSEM35

Üye
haritayı indiriyorum 280 mgb tam 56 dk sürecek doğrudur inşallah

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet doğru..

SERSEM35

Üye
sadece ;

bunları indiriyorum...biraz karışık gözüküyorda kusura bakma..çok teşekkürler..
bizde öğrenicez bu işleri ama...bayaaa zaman var gibi:allalla:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sadece ;

bunları indiriyorum...biraz karışık gözüküyorda kusura bakma..çok teşekkürler..
bizde öğrenicez bu işleri ama...bayaaa zaman var gibi:allalla:
evet aynen onları indireceksin..birde kardeş madem o konudayız oraya mesaj yazalım istersen olur mu?

SERSEM35

Üye
tamam oraya yazıyorum,çok teşekkürler ben n97 fanclub diye hep buradan yazıyordum..şimdi oraya geçiyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
anlıyorum ama konu oraya geçti artık burda gereksiz..

isbara_alp

Üye
benim bi sorunum var mesaj yazarken 2.sayfaya geçince kasarak yazıyor telefon ağırlaşıyor ekranda harfler rahat çıkmyor bildiğimiz kasma oluyor acaba sorun benim telefonumdamı yoksa genelde bu sıkıntı varmı çok ciddi bi sorun değil ama adamı gıcık ediyor belki kolay bi ayarı vardır diye düşündüm yardımcı olabilecek varsa sevinirim