5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

A1234567A

A1234567A

Üye
başarılar

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
tamam abi ekleyince yazıver... yeni mesaj olduğu görünsün yani... takipteyim zaten süreklide... gözden kaçarsa diye...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bekle bir tane buldum..

--------------- Ekleme ---------------

bu kodu 78936708-78155431 dene bakalım nolacak?

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
yanlış seri numarası dedi... kaydolda işledide yanlış seri dedi...

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
eskisini kaldırmak gerekicek o zaman..1dk

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
programı kaldıramıyor, üstüne yüklemeyi denedim, zaten aynı sürüm dedi devam ettim fakat yine sonrasında yükliyemedi...komple kaldırmak gerekiyor... aynı program yüklü... sürümüne kadar hepsi aynı...

komutan2112

komutan2112

Üye
nadir abi çok saolasın verdiğin bilgiler için

luridline

Üye
dün 5530 aldım. Yeni firmware i çıkmış. Nokia sitesinde gözükmüyo ama. Normal hattım üzerinden mi update ediyorum??

dün 5530 aldım. Bu arada üzerinde gps gözüküyo. Ama daha bağlanamadım. Yeni firmware çıkmış ama nokia sitesinde updaterı göremedim. Telefon üzerinden hattımla mı yapmam gerekiyo updateyi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dün 5530 aldım. Yeni firmware i çıkmış. Nokia sitesinde gözükmüyo ama. Normal hattım üzerinden mi update ediyorum??

dün 5530 aldım. Bu arada üzerinde gps gözüküyo. Ama daha bağlanamadım. Yeni firmware çıkmış ama nokia sitesinde updaterı göremedim. Telefon üzerinden hattımla mı yapmam gerekiyo updateyi
herkese teşekkürler...bu kulübe eklenme diye birşey yok..isteyen bakabilir..5530 için 2-3 sayfa önce nasıl yapılacağını arkadaşıma anlatmıştım biraz geriye doğru bak görürsün..yada bu üçünün yeni versiyonlarını ilk sayfaya ekleyim..

Arkadaşlar ilk sayfada üç telefon için son versiyonları verdim güncelleme yapamayanlar ordan baksın yapsın..

halil272

halil272

Üye
arkadaşlar iyi günler ,

n 97 kullanıcısıyım ama windowsu kurulu değil nasıl yapacağım hakkında yardımcı olur musunuz??

şimdiden emeğinize sağlık

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar iyi günler ,

n 97 kullanıcısıyım ama windowsu kurulu değil nasıl yapacağım hakkında yardımcı olur musunuz??

şimdiden emeğinize sağlık
windows derken ne kastediyorsun?

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
windows işletim sistemli zannediyor galiba... symbian old. bilmiyodur...

aulu

Üye
Nadir kardeş ellerin dert görmesin...
Tel'i şimdi güncelledim 42.sayfada anlattığın şekilde Navi ile. Daha önce telefon görüşmelerini kayıt programı DUDU nun çalışmadığını söylemiştim. Güncellemeden sonra oda halloldu. Tekrar Teşekkürler...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağol iyi günlerde kullan kardeşim..

erkantan2000

erkantan2000

Üye
Nadir kardeş Maps 3.01 yüklerken sertifakalandırdığım halde hata mesajı alıyorum.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nadir kardeş Maps 3.01 yüklerken sertifakalandırdığım halde hata mesajı alıyorum.

resim çok küçük hata ne anlayamadım? hafıza kartına atıpda ordan yüklesen..

fatih82

fatih82

Üye