cabbar007
Üye
youtube dan izleyince kasıyo biraz kendi browserı daha güzel acıyo youtubedaki videoları.Ama diğer videoları acamadığı için skyfireyi kullanıyorum.Bu skyfire neden videoları kasıyo acaba uygun sürüm olmadığı içinmi
Kendi browserından söle izleniyo (1 keresinde girdi sonra hep girdim hart format atınca bidaha giremedim :S)
1-Dns ayarını 208.67.222.222
208.67.220.220 yap
2-Avea dan youtuba gir bir tane videoyu ac acılınca direk kapatkontor gitmesin (avea yada turkcell fark etmez önemli olan youtuba girmesi)
3-web browserına gir.Oraya site adresini yaz.yazınca boşlukta cıkıyo girdiğin siteleri gösteriyo.Orda youtubedan izlediğin video linkini bul tıkla girsin.
4-Sonra her türlü youtube yasaklı sitelere girebildim ben ama dediğim gibi hart format attım aynı seyi yaptım girmedi :S birazda sans işi
--------------- Ekleme ---------------
yalnız wireless ile bağlanınca dikkat et dns sini değiştirdiğin wirelesse bağlanbilmeyen olur nolur nolmaz
kaç tane usb portun var ki? diğer portlarda dene aynı sorun oluyorsa başka pc'de yapman gerekebilir.
4 tane kanka ama ext hardiskleri sorunsuz çalıştırıyor bidakine format atcam işte dışarda v40 yükletemessem
yarın halledersen zaten başka pc'de güncellersin sorun olmaz baktın yne sorun oluyor versiyon bulmuyor NSS ile product kodunu navi'yle değiştir software updater'dan güncelle.
sorun neymiş Gökhan?senin usb bağlantısında sorun olmuş tam flashlarken bağlantı gidip gelmiş heralde. neyse yarın bakalım ama çözcez bu meseleyi bırakmam burda kanka
tamam anladım..bir teknik servise götürüp yaptırması daha sağlıklı..telefonu iyice öldürmesin sonra..abi koray'ın usb portunda ya da telefonun bağlantı kablosunda sorun varmış phnx'le güncelleme yaparken telefonu öldürmüşbaşka pc'de yapmasını önerdim. yarın servise götürecek geldiğinde güncelleme için yardımcı olmaya çalışacağım arkadaşa.
mesajlara gir ayrlardan yapılması lazım..5530 mesaj yazma dilini nasıl ingilizce yapabilirim acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?