5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

vasili16

Üye
nadir hocam telefon açılırken ekranda çizgiler çıkıyor sonra telefon geri kapanıyo ne yapmam gerekir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nadir hocam telefon açılırken ekranda çizgiler çıkıyor sonra telefon geri kapanıyo ne yapmam gerekir
telefona hard format at..yine devam ederse hafıza kartını da biçimlendir..

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil..

Arif00

Üye
oldu sonunda nadir abi de şimdi ben o eski kodu yazarsam nss den tema fln değişip navigatör gidecekmi

bu-rak

Üye
arkadaşlar ovide olan mssenger kalktımı acaba

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil canım..

vasili16

Üye
nadir hocam yazılımı güncellerken cihaz kurtarma ekranı çıktı ne yapmalıyım

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hangi programla güncelleiyorsun?

vasili16

Üye
nokia software updater. yazılım güncellemesi biterken çıktı

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pc yi yeniden başlat ve tekrar dene..

Nadir abi bn navifırmden v40 kodlarını indirdim fakat phonenixi indiremiorum..rapid artık biliyorsunuzki yasakladı vede bnm premiumum olmdığından indiremiyorum..baska bir siteye upload veya nsl güncelleyeceğimi daha açık şekilde açıklayabilirmisin...e-mail adresimi eklersen çok sevinirim nadir abi..byali_ozer@hotmail.com..Bu Konuda bana yardımcı olabilecek baska arkadaslar varsa onlarda ekliyebilirler..
Şimdiden Herkeze Teşekkür ediyorum

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet rapid bela oldu artık..phoenix 200 küsür mb kotalı olduğum için upload işi zor..Nokia Software Updater ile güncellemeyi denedin mi?

Ondada böyle bir hata aldım..ama sanırım Yeni Güncelleme Yok Anlamında birşey herhalde :S Ne yapmam Lazım ??

Merhaba python için module pack eklentılerını nerden yukleyebılırım yardım edermısınız

Utku

Üye
yaa v40 güncellemeyi bulmuyo nokia sfwr updater