5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

hocam veri aramasında gerektiğinde yok çevrimiiçi süresi var sadece paket veridede gerektiğinde ve var olduğunda seçenekleri var

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
windows 7 ve vista için Nokia Software Updater ı indirin programı sağ tıklayıp uyumluluk ayarlarından xp sp3 olarak seçin..

--------------- Ekleme ---------------

hocam veri aramasında gerektiğinde yok çevrimiiçi süresi var sadece paket veridede gerektiğinde ve var olduğunda seçenekleri var
paket veriyi gerektiğinde yapacaksın..

tamam paket veri gerektiğinde veri aramasını ne yapayım ?

--------------- Ekleme ---------------

hocam olmuyor durmadan veri aktarımı gerçekleşiyior:S kontorde yok ama gidiyor eğer kontor yüklersem kontorum gidicek:S çözmem lazım bu sorunu

berxc

Üye
nokia updater ile güncellemeyi denedim fakat cihazınıza yeni yazılım gerekmemektedir uyarısı aldım kullandığım versiyon v30 şuan.

product kodunu değiştirmen gerek

rapyy

Üye
bn olayn cok dısında kaldm.. tlf guncellemesi mi cıkti bnm ki 30.0.011c02.01 daha da yenisi mi var bde facebook tan video fln izleyemiorm cozumu nedir

arkadaşım yeni günceleme çıktı v40 yüklemeni öneririm onun çözümü şuan yok gibi ama bilmiyorum güncellemeyi yaptım daha video izlemedim belkide çözmüştür nokia

yukardaki Sorunum için bilgisi olan varmı acaba?

berxc

Üye
çok sağol. lakin nemesis indirmem için verilmiş link e bağlanamıyorum.

rapyy

Üye
gusel peki v40 nasıl yuklicem.. bu konularda hc bilgim yoktur tlf ımı en iyi seklde kullanmak istiorm butun ozellklryle yardmci olabilirmsnz

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
maşllah ne çabuk bozdun...

hocam hala paket veri gidiyor akıyor hayvan

Ya adamlar 31.0.008 versiyonu atmışlar bende phoneixle atayım dedim sürekli hata verdi yüklemedi telefon sürekli ampül gibi yanıodu bende bataryasını çıkardım titriyor ama açılmıyor usb taktığımdada iki saniyeligine tanıyor sonra kapanıo bunu sürekli bi şekilde yapıyor

srumo

Üye
selam arkadaslar bır sorunum vardı yardımcı olabılecek arkadas varmı acaba
n97 var bende aksam yatarken teli kapattım sabah kakınca actım sadece beyaz ekran uzerınde nokia yazısı cıkıyor acılmıyor tel neden olavbılır fıkrı olan varmı yardımcı olursanız sevınırım lutfen