5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

ya arkadaşlar bu 5800 camını nasıl çıkartıcam bi yardım edin ya :S:S

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
üst kapağı dikkatlice çıkaracaksın..basit aslında ama dikkatli çıkar yoksa dokunmatiğin bağlantısını koparırsın..tam kaldırmayacaksın..az birşey kaldır..sağ üst tarafı kaldırma orda bağlantı kablosu var..ordan sonra koruyucuyu çıkar..

eyvallah peki servise versem belli bi ücret karşılığı onlar yaparlarmı ?

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gerek yok ama yaparlar..

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefona hard format at o zaman..

hard formatta olmazsa yazma dilini ingilizce yap tek çözüm bu

Geçmiş olsun kardeşim. Bende eskişehir yolu dolmuşuyla (ümitköy) gidip geliyorum okula. Dolmuşlarda vardı bu olaylar ne zamandır. Cüzdana da dikkat et. Telefon konusunda benim sıkıntım yok elim cebimde dolaşıyorum ben aldığımdan beri bi şey olacak diye

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ne çok cabbar varmış yahu..

evet bencede aslında alakam yok abi cabbarla falan kolaylık olsun diye bu nicki aldım sonra düzenli olarak katılmaya başladım siteye böyle oldu heralde genelde birşey indirmek için direk cabbar.. abdurrezzak vb. nickler akla geliyor

--------------- Ekleme ---------------

cabbar aşireti

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağol..

arkadaşlar her yolu denedim ama güncellemeyi yapamadım, ile deniyorum usb bağlantım kopuyor ve olmuyor,wifi ile deniyorum herhangibi güncelleme bulamıyor,nemesis i denedim olmadı,jaf denedim olmadı, en son phoenixi denedim ve şu hatayı alıyorum,No connection to phone. Cannot start mode change for phone mode before flashing....yokmudur bunun bi çözümü arkadaşlar,usb kablom orjinal,söylenen programların en son versiyonlarını kullanıyorum,şarj ,bi yerde yanlışda yapmıom,söylenenleri harfien uyguluom,anlamadım gitti... bağlantım kopuveriyor! hayır 4. indirdiğim pc suit,ondandır die düşündüm ilk zamanlar! yaa telefonumdan da o kadar memnunum ki anlatamam,ses,internet,dokunmatik ekranı problem yaratmıyor,kasada açıklık yok,taş gibi ama gelin görün yüklenmio güncellemeler... hard format bile atıp denedim walla!! yarın başka bir bilgisayarda denicem,belki pc dendir!! acaba benim gibi problem yaşayıp çözen var mı? heeelllpppp

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bağlantında sorun var..pc ile telefon bağlantısı bozuluyor..pc den kaynaklanıyor yanii...

hazar07

Üye
NSU ile versiyon yukseltince firmwire'yi de update yapıyor mu yoksa ayrıca yapmaya gerek var mı?? bi de bu firmwirenin son surumu hangisi bilen var mı ???

Utku

Üye
nokianın en yeni modeli ne?dokunmatik olarak x6 mı

NSU ile versiyon yukseltince firmwire'yi de update yapıyor mu yoksa ayrıca yapmaya gerek var mı?? bi de bu firmwirenin son surumu hangisi bilen var mı ???

NSU ile product kodunu değiştirirsin pcsuite'le güncelleme yaparsın bu şekilde de güncelleme olmuyorsa Phoenix'le flaşlaman gerekir ya da servise götürme seçeneğin de var tabiki. son versiyon konunun ilk sayfasında var ordan bulabilirsin.

arkadaşlar sorun telde değil bilgisayardaymış,başka bir bilgisayarda sade nokia sitesindeki ovi programı ile güncelleme yaptım,pc suiti yüklemedim bile!! yeni version epey düzelmelere vesile olmuş,ekran daha bi kolay algılıyor,mesaj problemi çözülmüş,sanki şarj olayına da etki ediyor,kaç saattir wifi ile nette geziniyorum ve aynı anda müzik dinliyorum!!! her neyse herkese selamlar... 5800 çoookk hoşuma gitti