5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bekliyoruz güncelleme çıkacak mı çıkmayacak mı?

ya şu phoinexı rapidden indiremiyorum başka yere uploadlıyabilirmisiniz acaba

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
maalesef bende rapidden sabahtan beri birşey indiremiyorum..120 küsür mb ı nasıl yükleyeceğiz kotalı zaten..

srtc

Üye
5800 için en son firmware
1.
2.

bunu indirmek şartmı ne işe yarıo ?

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
senin yazılım sürümü kaç telefonda?

slmlar paylaşımın için teşekkürler ama ben rapidden indiremedim başka alternatifi yok mu

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rapidden bugün kimse birşey indiremiyor..

benim sana tavsiyem mjorayulun private klasöründeki klasörleri tek tek incele hangisi digia web ise onu sil düzelecektir..onu yapınca pc suite ile mesajlarını pc ye yedekle..

nadir abi private klasörünü bulmuştum ve baktım, pek bişe göremedim ben onun içinde.. yani öyle bir klasör yok... private klasörü uygulamalar klasörüyse ben uygulamaları farklı bir klasörde tutuyorum.. ondan olabilirmi?

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok ondan olmaz..kurulan programlar private klasöründe olur..

daha doğrusu hafıza kartının içini aradım taradım yüklediğim programla alakalı birşey bulamadım.. ve Telefondan YÜKLÜ PROGRAMLAR bölümüne giremiyorum...

--------------- Ekleme ---------------

bi ara şans eseri girmiştim ama o programıda görememiştim...

Sehzade

Üye
daha doğrusu hafıza kartının içini aradım taradım yüklediğim programla alakalı birşey bulamadım.. ve Telefondan YÜKLÜ PROGRAMLAR bölümüne giremiyorum...
banada aynısı oldu hafıza kartına format atman lzm

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o zaman şöyle yap..hafıza kartının içini olduğu gibi pc ye kopyala..sonra biçimlendir..bu içreiği geri hafıza kartına yükle..

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağolasın yardım için..yedek aldınmı peki?

yüklü programlar felan gidermi gitmezmi bilmiyorum ama umarım gitmez...
bu şekilde gitmez..böyle yapınca bilgisayardan aratıp bulabilirsin o programı..birde pc de klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster yap..

çok teşekkür ederim güncelledim telefonu ancak mesaj yazarken hala kasıyor bunun bir çözümü yokmu 5530ların kaderimi bu yoksa

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
T9'u kapat bakalım..

arkadaşlar bugün başıma bişey geldi sizide uyarıyım dedim.5800 ım var ankarada oturuyorum. eskişehir yolu dolmusuyla evıme gıderken dolmusa hmn 4 5 kısı bınıverdı sıkıs sıkıs zaten. bende mjs yazıyorum. megerse adamlar kapkaççı. telefonu cebıme koydum sapındakı pena dısarda duruyordu rahat cıkarıyım diye. ne ara oldu anlamadım adamlar araba durunca bırden ınıverdıler. ılk basta anlamadım baktım telefon yok sonra gıttım arkalarından kavga dovus aldık vs. sadece bu pena lı tutacak kounusunda uyarıyım istedim. kullananlar dikkat etsin. iyi akşamlar

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
vay be ne insanlar var ya..ben daima kemere takılan kılıfla kullanırım..uyarın için sağol..geçmiş olsun bu arada..