MJoRaYuLuN
Üye
Uzun bir aradan sonra, Merhabalar...
Yine bir sorunla karşıa karşıyayım...
Soruyu sorucam ama gerekli şeyleri söyliyim, Nokia 5800XM bulunmakta, v31 sürüm yüklü...
Telefonum bazı uygulamalarda şöyle birşey yapıyor, genellikle mesaj yazarken karşılaşıyorum,
Alfasayısal Tuş takımı bölümünden mesaj yazmaktayım, zamanı belirsiz bi arada uygulamayı tekrar başltıyormuş gibi yapıyor.. Tema animasyonu açıkken klasör geçişlerinde felan bir ekran kararması oluyor, o geçişi yapıyomuş gibi yapıyor aynı ekranı açıyor...
Umarım anlatabilmişimdir...Yardımlarınızı bekliyorum...
Birde v40 tan hala bir haber yokmu?
Şimdiden Teşekkürler
söylediğin durum benim başımada geliyordu oyun oynarken bi ande ekran kararıp tekrar geliyor oyun duraksıyordu pause tuşuna basmış gibi tahminim arkaplanda çalışan bi program dı bulamadım önce sonra format attım düzeldi teker teker programları yükleyip deneme yaptım soonrasında sorun çıkmadı çok muhtemel senin probleminde bu şekilde çözülebilir.
benim verdiğim sonu 4401 ile biten Nokia Maps i kurdun değil mi?Nadir Hocam sonunda bi şekilde uydu işini hallettim ve sonunda kullandım,teşekkür ederim!Ama bu sefer de Navigasyon programının bedava kullanım süresi bitmişti!Ama anlamadığım nokta şu bu navigasyon programı 5300 la bedava değilmiydi???yada bedava olması için ne yapmam lazım illa opda.netten sertifika olayınımı gerçekleştirmem lazım!Ayrıca telefonu güncellerken 0587676: Euro2-Turkey Navi bu kodu kullnmıştım.Navi bedava olsun diye!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?