Nadir
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
hepsini indirmen gerekiyor yoksa phoenix çalışmaz..n97(rm-507) sectikten sonra yan taraftan 20.2.19 u da seçiyorum ancak 3. aşamada variants yazan yerde neyi seçmem gerekiyor anlamadım. argentina,brazil,israel falan secenekleri var. ben usa dan almıstım telefonu. hangisini seçmem gerekioyr onların ne oldğunu anlayamadım. ve son aşamada files da hangi dosyaları indirmem gerekiyor
tşk
ilk bağlantı duruma göre günler alabilir ya da saatler ya da dakikalar ben yazın apaçık havada 2-3 gün bağlanamamışım sen düşün artık..arkadaşlar yardımcı olacak bi arkadaş yokmu ???
tesekkur ederım dostum denıycem
--------------- Ekleme ---------------
sildigim halde yıne aynı sorunu verdı?
N97 de kızılötesi olmadığı için bulsan bile kullanamazsın...ArkadaşLar N97 İçin TV KUMANDA PROGRAMI Varmıdır. Çok ÖnemLide Kumanda aLmaktan SıkıLdım Ya Buyuk Diye SınırLenınce Hemen Göze Çarpıyorda
gps bağlandığında zaten koordinatları veriyor başka türlü zor..2-3 gün ha vay anasınaneyse deneyecem bugün tşkler hocam
peki hocam bu koodinat olayı ne ben nasıl bulacam koodinatı
gps bağlandığında zaten koordinatları veriyor başka türlü zor..
ok nadir saolasın ancak 3. kısımda(variants) hangisini indirmeliyim. bikaç ülke ismiyle baska biseyler daha cıkıyor. usa olsa onu seçicemde o yok. bi zahmet bakarmısın ordan hangisini seçmem gerekiyohepsini indirmen gerekiyor yoksa phoenix çalışmaz..
bir sorun olmaz yalnız senin telefonunun product kodu pilin altında yazar..nadir ben dediklerinin aynısı yaptım yanlız benim tel kodu 0579269 red güncellerken benim kodum yoktu bende diğer red kodu seçtim bi sakıncası olurmu yoksa bişe olmaz mı?
kardeşim hard diskinde sorun olabilir ya da virüs bulaşmış olabilir..ilk kez duyduğumuz bir sorun..arkadaslar ben hala guncellerken 256 mb sorunu yasıyorum kesın olarak yardımcı olacak bır arkadas mevcutmu acaba
NDrive ve Nokia Maps daha güzel bence..arkadaslar hangı navıgasyon daha ıyı gızlı garmın ıle ınternet baglantısızı baglanabılıyormuyuz?
maalesef 5800 ve N97 nin en büyük problemi..arkadaşlar adobe flash lite 9 sorununa çözüm bulabilen varmı
arkadaşlar 1 sorum olucaktı
HD 3D oyunlar için 3d desteği gerekiyorya kasmaması için misal samsung HD serisinde var n97ye de frimware ile eklenebilirmi ilerde ?
İnşallah eklenir..bu konuda bilgisi olan arkadaş yokmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?